Bölge Haber Girişi : 28 Şubat 2011 00:08

Erzurum HAS Parti'de Hoca üzüntüsü!..

Erzurum HAS Parti'de Hoca üzüntüsü!..
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın ölüm haberi uzun yıllar aynı partide görev yapan ve daha sonra HAS Parti'ye geçen arkadaşlarını üzüntüye boğdu.
Erzurum Ajans-Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın ölüm haberi uzun yıllar aynı partide görev yapan ve daha sonra HAS Parti'ye geçen arkadaşlarını üzüntüye boğdu.
 
 
Has Parti Erzurum İl Teşkilatı'nda bugün yapılacak basın toplantısı için toplanan partililer, Necmettin Erbakan'ın ölüm haberi üzerine adeta yıkıldıklarını söyledi. Uzun yıllar Erbakan Hoca ile aynı partide SP Genel Başkan Yardımcısı olarak, eski Devlet Bakanı olarak görev yapan daha sonra da Has Parti saflarına geçen Lütfü Esengün, üzüntülerinin büyük olduğunu belirtti.
 
 
Esengün, "Az önce binaya gelirken Erbakan Hocamızın Cenab-ı Hakk'ın rahmetine kavuştuğunu büyük bir üzüntüyle öğrendik. Şu anda o acı haberin şoku içerisindeyiz. 40 yıldan beri bize önderlik eden bize yol gösteren, bize çok şey öğreten bütün milletimize, bütün İslam alemine çok büyük hayırlı hizmetler yapmış olan muhterem hocamızı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Cenab-ı Hak rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Bütün İslam aleminin başı sağ olsun. Bize düşen vazife Erbakan hocamızın bize öğrettiği, bize gösterdiği yolda yürümek, bize öğrettiğini hayata geçirmek, onun koyduğu prensiplerden inşallah ayrılmadan hakkın hakimiyeti için Türkiye'de ve bütün dünyada hakkın hakim olması için doğrunun güzelin iyiliğin hakim olması için yeni bir dünya kurulması için elimizden geldiği kadar çalışmaktır" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.