Medya Haber Girişi : 01 Eylül 2016 16:55

Erzurum medyasına Pekajans da katıldı

Erzurum medyasına Pekajans da katıldı
Erzurum'da elektronik gazetecilik alanında yayına başlayan Pekajans doğum gününü 1 Eylül olarak duyurdu.
Erzurumajans-Erzurum'da elektronik gazetecilik alanında yayına başlayan Pekajans doğum gününü 1 Eylül olarak duyurdu.

Açıkhava reklamcılığı ile tanınan Erzurumlu iş adamı Cemil Güngörmez'in Pek Reklamcılık İnş. Taah. Tic. Ldt. Şti. adına imtiyaz sahibi olduğu Pekajans Dünya Barış Günü olan 1 Eylül'de internet gazetesi olarak yayına başladı.

Kendi alanında yeni bir ses olarak yayın yapacak olan pekajans'ın, ülke genelinde ve yerelde toplumsal, siyasal ve ekonomik olayları objektif bir şekilde okurlarına yansıtmak için çaba göstereceğini söyleyen pekajans Genel Yayın Yönetmeni Ömer Nazmi Yavuz, Erzurum'da Gazete Güncel'de köşe yazarlığı, Erzurumajans'ta haber müdürlüğü, Kardelen Televizyonu ve Erk Haber Dergisi'nde editörlük, Pusula Gazetesi ve Palandöken Gazetesi'nde köşe yazarlığı yaptı.

Özellikle elektronik gazetecilikte hızlı ve tarafsız haberler kadar, köşe yazarlarının da önemini çok iyi bildiğini söyleyen Ömer Nazmi, "Anı ve analizleri ile aramıza Ankara'dan katılan Mustafa Duman ustamız; eğitim başta olmak üzere toplumsal, siyaset ve kültür dalındaki yazıları ile Erzurum'un önemli isimlerinden Fevzi Budak hocamız; siyasetteki tecrübesini ironik yazıları ile paylaşan Dursun Şen ağabeyimiz; Erzurum'a tiyatro adına çok şey katan Yakup Çağlayan kardeşimiz; kadınca bakışta Ümran Buğdalı; sporda Burak Döşer ve özgün bakışta Serhat Erdoğan'la yola çıktık," dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.