Bölge Haber Girişi : 27 Şubat 2010 21:42

Erzurum Numune Hastanesi tarih oldu

Erzurum Numune Hastanesi tarih oldu
Sultan Abdulhamit Döneminde Yaptırılan Erzurum Numune Hastanesi, Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi (beah)´nin Ek Hizmet Binası Haline Getirildi.

Erzurum Ajans-Sultan Abdulhamit Döneminde Yaptırılan Erzurum Numune Hastanesi, Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi (beah)´nin Ek Hizmet Binası Haline Getirildi.

Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi´nin kurulmasıyla Numune Hastanesi´nin bir çok servis ve polikliniği Çat yolundaki BEAH´e taşınmıştı. Pskiyatri, onkoloji ve FTR servislerinin bulunduğu Numune Hastanesi, Sağlık Bakanlığı´nın bir kararı ile BEAH´e bağlandı. Numune Hastanesi Başhekimi Dr. Okşan Çalıkoğlu da başhekim yardımcısı statüsünde aynı binada çalışacak. BEAH Başhekimi Doç. Dr. Fazlı Erdoğan, Numune Hastanesi´nin, BEAH´e bağlı olarak hizmet sunacağını kaydetti.

Doç.Dr. Erdoğan, kaliteli sağlık hizmetinin sunumu için önceden BEAH´dan bağımsız hizmet veren Numune Hastanesi´ne çeşitli takviyelerde bulunacaklarını vurguladı. BEAH bünyesinde olması gereken onkoloji, psikiyatri gibi servislerin Numune Hastanesi´ne olduğuna dikkat çeken Başhekim Erdoğan, "Numune Hastanesi´yle birleşerek hizmet bütünlüğünü sağladık. Numune Hastanesi, BEAH´a bağlı ek hizmet binası olarak hizmet sunacak." dedi. Başhekim Doç. Dr. Erdoğan, Numune Hastanesi´nin isminin değiştirilip, değiştirilmeyeceğinin ise önümüzdeki günlerde belli olacağını anlattı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.