Erzurum Haber Girişi : 30 Temmuz 2012 15:15

Erzurum Organize'de neler oluyor

Erzurum Organize'de neler oluyor
Erzurum Organize Sanayi Bölgesinde yatırımcı yer bulamazken, villalardan sonra şimdide yeşil alan üzerine Ticaret İş Merkezi yapımına başlandı.
Erzurum Ajans-Erzurum Organize Sanayi Bölgesinde yatırımcı yer bulamazken, villalardan sonra şimdide yeşil alan üzerine Ticaret İş Merkezi yapımına başlandı.
Erzurum Organize Sanayi Bölgesinde yaşanan skandallara her gün bir yenisi ekleniyor. Geçtiğimiz yıllarda yapılan çok sayıda villadan sonra, şimdi de, yeşil alan üzerine imara aykırı olarak Ticaret İş merkezi yapımına başlandı.
Erzurum Organize Sanayi Bölgesi, ilginç uygulamalarla gündeme gelmeye devam ediyor. Yatırımcının arsa bulamadığı Organize Sanayi Bölgesinde, şimdide program dışına çıkılarak yeşil alan üzerine ve yol kenarına Ticaret İş Merkezi kurulmaya başlandı. Organize Sanayi Bölge yönetiminin göz yumması sonucu, Organize Sanayinin amacı dışında kullanıldığını ileri süren, sanayici ve yatırımcılar bakanlığın Erzurum Organize Sanayi Bölgesini mercek altına alınmasını istediler.
Yapılan Ticaret İş Merkezinin, yasalara aykırı olduğunu ileri süren sanayiciler, “Şimdi bu alanın yüzde yüzüne Ticaret İş Merkezi yapılıyor. Bu inşaat alanın karayoluna en az 25 metre olması gerekirken, bu mesafe 15 metreye kadar çekildi. Bu gidişle, Organize Sanayi Bölgesinin yol kısmı tamamen imara açılacak ve iç bölgeler, yok edilecek.” dediler, 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.