Bölge Haber Girişi : 04 Aralık 2010 06:27

Erzurum polisin'den husumet baskını!..

Erzurum polisin'den husumet baskını!..
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince "Öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, tehdit ve 6136 SKM "olaylarıyla alakalı 11 eve eş zamanlı olarak baskın yapıldı.

Erzurum Ajans-Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince "Öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, tehdit ve 6136 SKM "olaylarıyla alakalı 11 eve eş zamanlı olarak baskın yapıldı.

Erzurum'da çete tabir edilen bazı gruplar arasında karşılıklı suç olaylarının yaşanması üzerine asayiş şubesi ekiplerince sabah saatlerinde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Operasyonda baskın yapılan evlerde 3 adet tabanca, 1 adet tüfek ele geçirildi. Yakalanan 4 kişi sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyet Müdürlüğü'nce operasyonla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Erzurum il merkezinde kişilere karşı işlenen suçlara yönelik yaralama olaylarının genellikle aynı şahıslar arasında karşılıklı olarak devam ettiği, bu olaylara ilişkin yapılan adli tahkikat kapsamında 3 adet tabanca, 1 adet tüfek, 1 adet bıçak ile birlikte yakalanan şahıslardan 4'ü çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konulmuştur. Ancak şahıslar arasındaki sürtüşme ve gerginlik devam ettiği anlaşılması üzerine tekrar

herhangi bir müessif olay yaşanmaması için alınan güvenlik önlemleri artırılmış olup, bu çerçevede; aranan şahısların yakalanması ile suç aletlerinin ele geçirilmesi amacıyla bugün saat 06.00 - 08.00 saatleri arasında Özel Harekat Timlerinin de katıldığı 225 polisin katılımı ile 11 ikamette eş zamanlı olarak mahkemeden alınan arama kararına istinaden operasyon yapılmıştır. Yapılan bu operasyonda olaylara karışan O.K, S.A ve T.P isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış olup, tahkikatları Asayiş Şube

Müdürlüğü'nce yürütülmektedir. Ayrıca, M.K isimli şahıs hakkında da 6136 sayılı kanuna muhalefetten işlem yapılmıştır" denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.