Siyaset Haber Girişi : 27 Ocak 2023 14:00

Erzurum siyaset kulislerinde bugün neler konuşuluyor?

Erzurum siyaset kulislerinde bugün neler konuşuluyor?
Erzurum siyasetindeki son gelişmeleri Erzurum Ajans'tan takip edin...

Erzurum Ajans siyasetin nabzını tutuyor. İşte kentteki son kulis bilgileri KULİS KAZANI'NDA!

 

BİR TEK O TEŞEKKÜR ETTİ!

 

Milletvekili aday adaylığı için İl Başkanlığı görevinden istifa eden Mehmet Emin Öz’e çalışmalarından dolayı teşekkür eden tek isim Milletvekili Selami Altınok oldu. Altınok Twitter’dan “Aralık 2016 dan bu yana AK Parti Erzurum İl Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Emin Öz kardeşimize, Erzurum’u mumuz ve teşkilatımız için yaptığı özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim yolunu açık eylesin” paylaşımında bulundu. Diğer vekillerin paylaşımda bulunmadığı görüldü.

 

AK PARTİ’DE TEMAYÜL VAKTİ!

 

AK Parti’de Mehmet Emin Öz’ün istifasıyla boşalan İl Başkanlığı koltuğu için kulisler hareketlendi. 30’a yakın isim çeşitli kanallarla Genel Merkez ile dirsek temasına geçerken, Pazartesi günü teşkilatta küçük bir temayül yoklaması yapılacağı öğrenildi. En güçlü adaylar arasında Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın Yönetim Kurulu Üyesi işadamı Çetin Gözütok gösteriliyor. Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu’nun da partinin ağır topları ve ileri gelenleriyle temas halinde olduğu söylentiler arasında.

 

SEKMEN SÜRPRİZ YAPAR MI?

 

Her ne kadar “ben aday değilim” dese de Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in aday adayı olacağı kulislerde konuşuluyor. Başkentin nabzını yoklayan Sekmen’in ‘biraz daha’ bekleyeceği ve Ankara ziyaretlerini sıklaştıracağı kulislerde konuşuluyor.

 

DEVA SOKAĞI BIRAKMIYOR

 

Sokağın nabzını tutmaya devam eden DEVA Partisi’nde Erzurum Teşkilatı son olarak Horasan ilçesinde esnaf ziyaretindeydi. Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplumla İlişkiler Başkanı Hasan Karal ile birlikte Başkan Yardımcıları Zeki Kaplan ve Tahir Şahin ve Genel Yönetim Kurulu Üyelerimiz Nutku Akın ile Metin Kandemir bugün de Erzurum’da gazetecilerle bir araya gelecek. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.