Bölge Haber Girişi : 08 Aralık 2010 15:29

Erzurum Stadyumuna hayran kaldılar!..

Erzurum Stadyumuna hayran kaldılar!..
Erzurum'da görev yapan amatör kulüp yöneticileri ve antrenörler baştan ağaya yenilenen Üniversiade Arena İnşaat Alanındaki Cemal Gürsel Stadı'nı gezdi.

Erzurum Ajans-Erzurum’da görev yapan amatör kulüp yöneticileri ve antrenörler baştan ağaya yenilenen Üniversiade Arena İnşaat Alanındaki Cemal Gürsel Stadı’nı gezdi. Antrenörler yeni stadı “Muhteşem” olarak nitelendirdi. UEFA Kriterlerine kavuşturulan Cemal Gürsel Stadı’nın son ziyaretçisi TÜFAD Şube Başkanı Abdüsselam Gökçan, yönetim kurulu üyeleri ve amatör futbol camiasının önde gelenleri oldu. Stadı baştan sona gezen Gökçan, modern bir görünüme kavuşturulan Cemal Gürsel Stadı’na hayran kaldı. Gökçan, “Bu stadının ambiyansının gerçekten müthiş olacağını düşünüyorum” dedi.

TEK KELİME İLE MUHTEŞEM

Gökçan ve beraberindekilere stadyumu gezdiren Akgün İnşaat Mühendisi Ahmet Erdoğan, stadyumun özelliklerini anlattı. Cemal Gürsel Stadı’nı “Muhteşem” olarak nitelendiren Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Abdüsselam Gökçan, “Gerçekten harika bir stad, bu statta futbol oynamak çok güzel bir duygu olsa gerek. İnşallah Taraftarlar da bu güzel statta maç izleminin keyfini çıkartır” dedi.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Stadyumun yapılmasını sağlayan herkese teşekkür ve minnet duyulması gerektiğine işaret eden Gökçan, “Bu muhteşem tesisi ilimize kazandıran ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, yürekten kutluyorum. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a özverisinden dolayı teşekkür ediyorum. Böyle bir stadı Erzurum’u kazandıranlara her zaman minnet duyacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.