Spor Haber Girişi : 27 Ocak 2012 15:30

Erzurum Telekom başarıya koşuyor

Erzurum Telekom başarıya koşuyor
Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürü Sevim, başarılı atletler ile Erzurum’un judodaki gururu Nurcan Yılmaz’ı ödüllendirdi.
Erzurum Ajans-Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürü Sevim, başarılı atletler ile Erzurum’un judodaki gururu Nurcan Yılmaz’ı ödüllendirdi.
Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürü ve Telekomspor Onursal Başkanı Timur Sevim ile Telekomspor Kulübü Başkanı Ahmet Keleş, başarılı atletleri ve Milli judrocu Nurcan Yılmaz’ı ödüllendirdi. Telekomspor adına Mersin Silifke’de Kros Ligi Eleme Yarışları’nda kürsüye çıkarak, yıldızlarda birincilik kupasını Erzurum’a getiren Telekomsporlu atletler ve Antalya’nın Alanya ilçesinde13-15 Ocak 2012 tarihlerinde yapılan Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası’nda kürsüye çıkan ve yenilgi yüzü görmeyen Nurcan Yılmaz, Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürü Timur Sevim’i ziyaret etti. Ziyarette Kulüp Başkanı Ahmet Keleş ile jufdo antrenörü Yalman Karagülle, atletizm antrenörü Nihat Bayburt ve Telekomspor yöneticileri Kemal Akkan, Adem Çıtıraz, Cihat Tanyeri, Battal Alpkılıç ve Zeki Çiftçi de hazır bulundu. Ziyarette başarılı atletleri ve judodaki Erzurum’un Milli gururu Nurcan Yılmaz’ı tebrik eden Sevim, sporculara çeşitli ödüller verdi.
Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürü ve Telekomspor Onursal Başkanı Timur Sevim, “Nurcan’ın ve atletlerimizin başarısı bizleri gururlandırıyor. Erzurum Telekomspor olarak judo ve atletizmde hem ilimizi hem de ülkemizi Avrupa ve Dünya klasmanında en iyi şekilde temsil ediyoruz. Her zaman sporcularımızın yanındayız ve bundan sonra daha büyük destekler sağlayacağımız inancındayım” dedi.
Erzurum Telekomspor Kulübü Başkanı Ahmet Keleş ise başarılı sporcular ile grur duyduklarını belirterek, “Böylesi başarılı sporculara sahip olduğumuz için gururluyuz. Telekomspor olarak yurt içi ve uluslararası yarışlarda judo ve atletizmde başarılı derecelere imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Telekomspor yönetimi olarak sporcumuz Nurcan Yılmaz’ı ve atletlerimiz ile Antrenörlerimiz Yalman Karagül ve Nihat Bayburt’u kutluyoruz” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.