Erzurum Düzenleme Tarihi : 11 Kasım 2020 11:05 Haber Girişi : 11 Kasım 2020 11:11

Erzurum TÜRKAV'da bayrak değişimi

Erzurum TÜRKAV'da bayrak değişimi
Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Erzurum şube başkanlığında bayrak değişimi yaşandı.

Erzurumajans-Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Erzurum şube başkanlığında bayrak değişimi yaşandı. 2017 yılından beri TÜRKAV şube başkanı olarak görev yapan Umut Yaşar BOZKURT, görevini Fatih DERELİ'ye devretti.

 

 

Başkanlık görevinin devir-teslimi için Vakıf Şube binasında gerçekleşen programda bir konuşma yapan Umut Yaşar Bozkurt, “Görev sürem boyunca bayrağı daha da yükseklere çıkarmanın gayreti içinde oldum. Görev yaptığım süre zarfında bizlere destek olan yönetim kurulumuza ve tüm üyelerimize teşekkürü bir borç bilirim. Sayın Fatih DERELİ’ye ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

 

 

TÜRKAV Erzurum Şube Başkanlığına getirilen Fatih DERELİ ise “Aldığımız bu emaneti daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Erzurum’da kamuda çalışan tüm ülkücüleri vakfımıza üye olmaya davet ediyorum. Kıymetli başkanımıza ve yönetim kuruluna bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.