Erzurum Haber Girişi : 19 Temmuz 2023 09:39

Erzurum TÜVTÜRK'te şok olay! Aracı muayeneden geçmeyince dehşet saçtı

Erzurum TÜVTÜRK'te şok olay! Aracı muayeneden geçmeyince dehşet saçtı
Erzurum TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu'nda aracı egzoz hatası nedeniyle muayeneden geçmeyen şahıs ortalığı birbirine kattı. İstasyonda dehşet dolu dakikalar yaşanmasına neden olan Harun O., çalışan Yunus Ö.'yü bacağından bıçaklayarak yaraladı.

Erzurum TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu’nda aracı egzoz hatası nedeniyle muayeneden geçmeyen şahıs ortalığı birbirine kattı. İstasyonda dehşet dolu dakikalar yaşanmasına neden olan Harun O., çalışan Yunus Ö.’yü bacağından bıçaklayarak yaraladı.

 

 

Erzurum’un Yakutiye ilçesine bağlı Şükrüpaşa semti Çevre Yolu Bulvarı’nda bulunan TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu’nda bir çalışan araç sahibi tarafından bıçaklandı.

 

Geçtiğimiz gün saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda, Harun O., arkadaşı Emre V. ile birlikte aracının periyodik muayenesi için TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu’na gitti. Taşıt tanıtımı, fren sistemi, lambalar, direksiyon sistemi, zorunlu ekipmanlar gibi rutin kontrollerin yapıldığı sırada Harun O’nun aracında abartı egzoz hatası tespit edildi. Bunun üzerine çalışanlar, Harun O.’ya aracının muayeneden geçemeyeceğini söyledi.

 

 

İddiaya göre aracını muayeneden sorunsuz şekilde geçirmek isteyen Harun O., ile çalışanlar arasında tartışma yaşandı. Çalışan Yunus Ö. ve Sefa B. ile aracın sahibi Harun O ve arkadaşı Emre V. arasında büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Kavga esnasında Harun O., yanında bulunan bıçakla muayene istasyonu çalışan Yunus Ö.’yü, bacağından yaraladı.

 

Yaşananlar üzerine muayene istasyonu çalışanları polise haber verdi. Bıçağı yol kenarına attıktan sonra kaçmaya çalışan şüpheli Harun O. ve arkadaşı, olay yerine gelen polis ekiplerince yakalandı. Şüpheli Harun O.’nun yol kenarına attığı bıçak ise ekiplerin araması sonucu bulundu. 

 

 

Şüpheliler ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürülürken yaralı muayene istasyonu çalışanı Yunus Ö., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bacağından hafif şekilde yaralanan Yunus Ö.’nün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaynak/Pusula

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.