Siyaset Haber Girişi : 25 Kasım 2012 15:30

Erzurum Ülkü Ocakları Palandöken şubesi açıldı

Erzurum Ülkü Ocakları Palandöken şubesi açıldı
Ülkü Ocakları Palandöken Şubesi yeni hizmet yerinde düzenlenen törenle açıldı.
Erzurumajans-Ülkü Ocakları Palandöken Şubesi yeni hizmet yerinde düzenlenen törenle açıldı.

Palandöken Ülkü Ocakları’nın açılışına MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, MHP Erzurum İl Başkanı Zekayi Kaya, Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Abdullah Kırmacı ve çok sayıda ocak mensubu katıldı.
Davul zurna eşliğinde folklor ekibinin gösterisinin ardından konuşmalar yapılarak açılış gerçekleşti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, açılış kurdelasını keserek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • mehmet karaağaç 01 Ocak 1970 02:00

    Aytekin bey ülkücü camia demek bu ülkenin sigortası ve mihenk taşları demektir.3-5 çapulcu ve kendini bilmez cahil kişileri ülkücü camiaya mal etmeniz gerçekten üzüntü verici olduğu gib Ülkücü camiaya kavgacı ve serseri diyecek kadar basitleşen sen ve senin gibi serserileri şiddetle kınıyorum.M.Akif ersoy mahallesinin bir sakini olarak çocuğumun yahya kemalde okuması ve ülkü ocakları palandöken şubesinin açılması beni ziyadesiyle sevndirdiği gibi okul ve çevresi de güven içerisindedir..

  • ALPARSLAN YAPAĞI 01 Ocak 1970 02:00

    AYTEKİN sen adammısın adam olsan zaten o ocaklarda pişer bugün ise HOCA AHMET YESEVİNİN DERGAHINA iftira atma densizliğine düşmezdin.Adım başı BDP binası açılıyor zorunuza gitmiyor BU ÜLKENİN ÖZ EVLATLARININ mabedinin açılması kanınıza dokunuyor öylemiii...?Eskiden olduğu gibi yer yere açılacak ÜLKÜ OCAKLARI.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

  • mehmet karaağaç 01 Ocak 1970 02:00

    ülkü ocaklarının erzurum palandöken şubesini açan güzide ülkücü camiaya ve tüm yetkililerine teşekkürlerimizi sunuyoruz

  • Aytekin 01 Ocak 1970 02:00

    Orası ilkokulun ve orta okulun karşısı ve bu ocak denilen yapı oraya hiç olmamış ve huzur vermeyecek semte çünkü hergün kavgacı serserilerin hergün değişik tiplerin takılacağı yer olduğu için ölkü ocağları sözün özü küçük okul çocuklarının güvenlikleri açısından ülkü ocakları buradan kaldırılmalıdır.

  • mehmet karaağaç 01 Ocak 1970 02:00

    ülkü ocaklarının Erzurum palandöken şubesini açan tüm yetkililerine ve tüm gönül dostlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.