Spor Haber Girişi : 22 Eylül 2023 11:55

Erzurum'un havası TFF'ye iyi geldi

Erzurum'un havası TFF'ye iyi geldi
TFF'nin üssü haline gelen Erzurum, bu kez de U19 yaş kadın futbol takımına şans getirdi.

TFF’nin üssü haline gelen Erzurum, bu kez de U19 yaş kadın futbol takımına şans getirdi.

 

 

Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde kamp hazırlıklarını sürdüren ve Estonya ile oynadığı dostluk maçını 3-2 kazanan U19 Yaş Kadın Milli Takımına, Erzurum yaradı.

 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde Teknik Direktör Aytürk Kıyıcı, yönetiminde çalışmalarını sürdüren U19 Kadın Milli Futbol Takımı, Dostluk Maçında Estonya’yı İrem Tuana Şentürk ve Mine Yıldız’ın 2 golüyle 3-2 mağlup etmişti.

 

10 yılı aşkın süredir Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) kursları ve alt yapı milli takımlarının kamplarında adeta üssü haline gelen Erzurum,  U19 Yaş Kadın Milli Takımına da şans getirdi. Palandöken’in etekleri kadın futbolcuların gol sesleriyle yankılandı.

 

 

Tesislerde havada 10 numara

 

3-2 kazandıkları Estonya maçını değerlendiren U19 Kadın Milli Takımı Teknik Direktör Aytürk Kıyıcı, Erzurum’a da övgüler yağdırdı.

 

Takımın takımının ortaya koyduğu performanstan ve alınan skordan mutlu olduğu belirten Kıyıcı, “Zor bir maçtı. Oyuncularımız zaman zaman skor olarak geriye düşsekte kendilerine verilen görevleri yaptılar. İkinci maçta da galip gelmeyi hedefliyoruz. Ağustos ayında kamp yaptığımız Erzurum'da hem saha, hem tesis, hem de hava olarak çok güzel bir atmosferi var. Federasyonumuz da bize bütün imkanları sunuyor. Onlara da teşekkür ederiz” dedi.

 

Milli Takım Kaptanı İlayda Cansu Kara, aldıkları galibiyetten dolayı sevindiklerini ifade ederek, “Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

 

Ay-yıldızlı kadın kramponlar yarın aynı sahada  Estonya ile bir kez daha karşı karşıya gelecek. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.