Türkiye Haber Girişi : 17 Ekim 2019 17:00

Erzurum'un vekiline büyük ayıp!

Erzurum'un vekiline büyük ayıp!
Ankara'da Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı (ESAV) tarafından düzenlenen 'tanıtım günlerinde' protokol krizi yaşandı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Ankara'da Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı (ESAV) tarafından düzenlenen ‘tanıtım günlerinde’ protokol krizi yaşandı. Organizasyonun adeta sıfır olduğu etkinlikte, İYİ Parti Milletvekili Naci Cinisli'ye büyük saygısızlık yapıldı. Cinisli'ye protokolün en sonunda yer verildi.



Ankara'daki ANFA fuar alanında bugün başlayan tanıtım günlerinin ilk günü protokol krizine sahne oldu. AK Parti Erzurum Milletvekilleri Recep Akdağ, Selami Altınok, Zehra Taşkesenlioğlu, Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, İstanbul Milletvekili Belma Satır, Vali Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Atatürk Üniversitesi Rektörü Ömer Çomaklı ve çok sayıda davetlinin katıldığı etkinliğe gelen İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli'ye protokolün en sonunda yer verildi.



ÜZERİME TROL SALIYORLAR

İlçe teşkilat başkanlarına bile protokolde yer ayıran organizasyon komitesinin yaptığı saygısızlık karşısında sessiz kalan İYİ Parti Milletvekili Cinisli, daha sonra yanına gelerek kendisini protokol arasına almak isteyen ESAV Başkanı Veysel Karani Aksungur'a, “Bakın benim ismim nereye yazılmış. Ben Erzurum'un vekiliyim. Ayıp ettiniz” dedi. Aksungur özürler eşliğinde, “Benimle ilgili değil, haberim yok” derken, Cinisli o anları görüntüleyen Onur Sağsöz'e, “Başkası olsa böyle bir saygısızlığı protesto eder, burayı terk ederdi. Fakat burası AK Parti toplantısı değil. Ben Erzurum’un vekiliyim ve Cinisli'yim. Üzerime trol salarak akıllarınca yıpratmaya çalışıyorlar. Ucuz işlerle uğraşıyorlar” dedi.



REKTÖR AYAKTA KALDI

Yaşanan bu krizin hemen ardından yine protokol sırasında Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Bülent Çakmak'ın ayakta kaldığı görüldü. Bunun üzerine ESAV Başkanı Veysel Karani Aksungur, Milletvekili Cinisli'nin yanından kalkarak yerini Rektör Çakmak'a verdi.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Neyi dürüst yapabiliyorlar ki riyakarlık hariç

  • DADAŞ 01 Ocak 1970 02:00

    Zam yapanlara sakın tepki vermeyin, muhalefete çamur atın. Allah sizleri ıslah etsin ne diyimki...

  • Mehmet gürler 01 Ocak 1970 02:00

    Ya bırakın bu yer kapmaca davasını erzurum için ne yapabilrim davasına bakın hoş bir sada bırakıldı millet rahmet okusun ne olacak bu dünyanın protokolü öte dünyadaki protokole bakın erzurum can çekişiyor siz ne ile uğraşıyorsunuz ne yaptınız erzuruma fabrikalarımı kurduttunuz iş sahalarımı açtınız bırakın bu makam mevki hesaplarını çalışın memleket işsizlikten kan ağlıyor esnafın hali perişan.

  • Furkan 01 Ocak 1970 02:00

    Doğalgaza %60 zam geldi geçen sene 500 lira olan Doğalgaz Faturamız bu sene 800 lira olacak bunlar hala protokol derdinde, hadi oradan hadi oradan erken gitseydin yer bulsaydın, ayrıca tanıtım günleri adı altındaki israflara son verin, kimleri zengin ediyorsunuz? işinize bakın. Bu halkı daha fazla sömürmeyin.

  • Çağrı 01 Ocak 1970 02:00

    İşte biz erzurum halkı olarak sadece konuşuruz içraat sıfır işi ehline vermezsen böyle rezil olursun bereket versin ki sağ duyulu kişiler tartışma yaratmamış birde öyle birşey olsaydı haber kanallarında rezil rüsfa olurduk.