Medya Haber Girişi : 11 Ağustos 2016 17:37

Erzurum Valiliği'nden sahte Twitter hesabı uyarısı

Erzurum Valiliği'nden sahte Twitter hesabı uyarısı
Erzurum Valiliği, sosyal paylaşım ağı Twitter'da Vali Seyfettin Azizoğlu adına açılan sahte bir hesap tespit edildiğini duyurarak söz konusu profilden yapılacak paylaşımların dikkate alınmaması uyarısında bulundu.
Erzurumajans-Erzurum Valiliği, sosyal paylaşım ağı Twitter'da Vali Seyfettin Azizoğlu adına açılan sahte bir hesap tespit edildiğini duyurarak söz konusu profilden yapılacak paylaşımların dikkate alınmaması uyarısında bulundu. 

Erzurum Valiliği'nden yapılan açıklamada, Vali Seyfettin Azizoğlu'nun sosyal paylaşım platformu Twitter'da hesabının bulunmadığı belirtildi. Twitter'da "@seyfettnazzoglu" kullanıcı adıyla sahte hesap açıldığının tespit edildiğinin duyurulduğu açıklamada, söz konusu hesaptan yapılan ve yapılacak paylaşım ve açıklamalara itibar edilmemesinin istenildi. Konuyla ilgili açıklamada şöyle denildi: "Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu adı kullanılarak "@seyfettnazzoglu" kullanıcı adıyla sahte bir Twitter hesabı açılmıştır. Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'nun her hangi bir Twitter ve resmi sosyal medya hesabı bulunmadığından Kamuoyunda yersiz görüş ve kanaatler uyandırarak, toplumu yanlış yönlendirmeye çalışan bu tür sahte hesaplardan yapılan bildirimlere hiçbir vatandaşımız itibar etmemelidir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.