Erzurum Haber Girişi : 09 Ekim 2018 12:30

Erzurum Valiliğinden yangın açıklaması

Erzurum Valiliğinden yangın açıklaması
Erzurum'daki Kiremitlik Tepe'de çıkan yangında yaklaşık 50 dönümlük otluk alan kül olduğu ve yangını 15-18 yaş arası iki kişinin çıkarıp kaçtığı iddiaları Valilik tarafından yalanlandı.
Erzurumajans-Erzurum'daki Kiremitlik Tepe'de çıkan yangında yaklaşık 50 dönümlük otluk alan kül olduğu ve yangını 15-18 yaş arası iki kişinin çıkarıp kaçtığı iddiaları Valilik tarafından yalanlandı.

VALİLİK YANGIN İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Öte yandan Kiremitlik Tepe’de meydana gelen yangınla ilgili Erzurum Valiliğinden yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, "08.10.2018 Pazartesi günü saat 19.55 civarında itfaiyeye gelen ihbara göre, 2 çocuğun oyun oynarken Kiremitlik Tepe’de arazi üzerinde bulunan kurumuş otlarda yangın çıktığı ihbarı almıştır. Bu olay üzerine saat 20.00’de itfaiye ekipleri olay yerine intikal ederek, kısa bir sürede müdahale edip, yangını söndürmüştür. Yangında herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştır" denildi. 

Erzurum Valiliği'nin çıkan yangın ile ilgili yaptığı açıklama şöyle; 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.