Erzurum Haber Girişi : 18 Haziran 2018 16:15

Erzurum yağmurla serinledi

Erzurum yağmurla serinledi
Erzurum'da aniden bastıran sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlarsa zor anlar yaşadı.
Erzurumajans-Erzurum'da aniden bastıran sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlarsa zor anlar yaşadı.

Erzurum'da öğle saatlerinde aniden başlayan sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkiledi. Yaklaşık 15 dakika devam eden yağmur nedeniyle saçak altına sığınan ve poşetlere sarılarak yağmurdan korunmaya çalışan vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu.

Öte yandan Doğu Anadolu Bölgesi'nde beş ilde gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı.
 
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölge genelinde hava parçalı ve bulutlu olacak, öğleden sonra Erzurum, Erzincan, Kars, Ardahan ve Iğdır çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak görülecek.

Sıcaklığın mevsim normallerinde seyredeceği bölgede, rüzgarın güneyden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi öngörülüyor.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Aaa 01 Ocak 1970 02:00

    Vay be habere bak erzurum ısınmış da yağmurla serinlemiş. Çok komiksiniz. Haberi yazanlar başka memlekette yaşıyor demek ki.

  • İleri Zekalı Seni 01 Ocak 1970 02:00

    Yav bu haberi yapan antalyadamı yaşıyor acaba.Erzurum bu sene ısındımıki serinlesin.İleri zekalı seni.serinlemek için önce ısınmak lazım. Temmuz ayına girdin en fazla birkaç gün 20 dereceyi gördün.

  • tfk 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum ısındımı ki serinlesin

  • Şaka mısın 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum ne zaman ısındı da serinlesin