Spor Haber Girişi : 12 Ağustos 2016 19:55

Erzurum'da 160 bayan öğrenciye güvenli bisiklet sürüş eğitimi verildi

Erzurum'da 160 bayan öğrenciye güvenli bisiklet sürüş eğitimi verildi
Erzurum Bisiklet Gençlik Spor Kulübü tarafından 'Bisikletle Bağlan Hayata' Projesi kapsamında 160 bayan öğrenciye güvenli bisiklet sürüş eğitimi verildi. Bayan bisikletçiler, eğitimi başarıyla tamamladı.
Erzurumajans-Yakutiye Kaymakamlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Yakutiye İlçe Müdürlüğü ve Erzurum Bisiklet Gençlik Spor Kulübü tarafından 'Bisikletle Bağlan Hayata' Projesi kapsamında 160 bayan öğrenciye güvenli bisiklet sürüş eğitimi verildi. Bayan bisikletçiler, eğitimi başarıyla tamamladı. 

'Bisikletle Bağlan Hayata' projesi kapsamında Erzurum Yakutiye Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Yakutiye İlçe Müdürlüğü ve Erzurum Bisiklet Gençlik Spor Kulübü işbirliği ile gerçekleştirilen bayanlara güvenli bisiklet sürüş eğitiminin ilk etabı sona erdi. 160 bayan öğrenci güvenli bisiklet sürüş eğitimini başarı ile tamamlamanın gururunu yaşadı. Kursu başarı ile bitiren bayan bisikletçileri Yakutiye Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı kutladı. Kazım Karabekir Stadı Kampüsünde bulunan Ömer Kantar Bisiklet Antrenman Salonu'nu önünde gerçekleştirilen ve bir ay süren kursta öğrencilere Erzurum Bisiklet Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kocaman ile genç bisikletçiler eğitim verdi.

Kaymakam helvacı kutladı

Düzenlenen kursun başarılı bir şekilde tamamlanmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirten Yakutiye Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, 160 atmış bayan öğrencinin hiç bisiklet kullanmayı bilmeden geldikleri kurstan bisikleti başarı ile sürmeyi öğrendiklerini ve güvenli bisiklet sürüş eğitimini başarı ile tamamladıklarını söyledi. Kaymakam Helvacı, kursun başarı ile tamamlanmasında büyük katkıları olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Ar-Ge Şube Müdürü Memet Gözütok, Yakutiye Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Fethi Yurttaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zinnur Şimşek, SYDV Müdürü Hüseyin Özkan ile Erzurum Bisiklet Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kocaman'a teşekkür etti.

Kocaman da, Kaymakam Helvacı'ya eşofman takımı hediye etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.