Erzurum Haber Girişi : 03 Kasım 2017 13:19

Erzurum'da 4 çocukla karanlık dünya

Erzurum'da 4 çocukla karanlık dünya
Erzurum'da 4 çocuklu Demir ailesi, karanlıkta yaşam mücadelesi verirken borç nedeniyle kesilen elektriklerini açtırabilmek ve 4 günlük bebeklerine bez alabilmek için yardım bekliyor.
Erzurumajans-Erzurum'da 4 çocuklu Demir ailesi, karanlıkta yaşam mücadelesi verirken borç nedeniyle kesilen elektriklerini açtırabilmek ve 4 günlük bebeklerine bez alabilmek için yardım bekliyor.

Erzurum'un Yakutiye ilçesi Sanayi semtinde babadan kalma gecekondu evinde hayatlarını sürdüren 4 çocuklu Ümit (36) ve Nurten Demir (32) çifti, 3,5 bin TL civarındaki elektrik borçlarını ödeyemeyince karanlıkta kaldı. Demir çiftinin elektrikleri biriken borç nedeniyle yaklaşık 15 gün önce kesildi. 

Ailenin, 4 gün önce de dördüncü bebekleri sezaryenle dünyaya geldi. Hastaneden taburcu olup evine gelen anne Nurten Demir'in yaşam mücadelesi görenlerin yüreklerini sızlattı.

Yaren (8), Baki (4), Sevgi (2) ve 4 günlük Filiz adındaki çocuklarıyla karanlıkta kalan Nurten Demir, "Kesilen elektriğimizi açtırabilmek ve 4 günlük bebeğime bez alabilmek için bize yardım edin" dedi.

Eşi Ümit Demir'in gözündeki problem dolayısıyla iş göremez halde olduğunu, bir süre çalıştığı yerden de çıkarılması üzerine işsiz olduğunu ifade eden Nurten Demir, "Mum ışığında hayatımızı sürdürmeye çalışıyoruz. Bebeğim daha 4 günlük. 4 çocukla çok zor şartlar altında yaşamaya çabalıyoruz. Bebeğime bez alacak paramız yok. Hayırsever iş adamları ne olur bize yardım edin. Elektriğimizi açtırın. Çok zor durumdayız" diyerek gözyaşlarına boğuldu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adem baba 01 Ocak 1970 02:00

    Yalan haber buna kesinlikle inanmam reyiz yüksek gelirli milletler arasına girdik demedimi yüksek gelirli ülkelerde açlık yokluk olmaz ya reyiz yalan söylüyor yada bu vatandaş yalan söylüyor

  • ismail 01 Ocak 1970 02:00

    sayın editör adres yazarsanız elimizden ne gelirse yardımcı olalım

  • DADAŞ 01 Ocak 1970 02:00

    La gardaş bişe demirem tamam da hem durumun kötü hem habibe çocuk yapisan. Benim evim kira değil hem hanımın aylığı hem benim aylığım yetmezmiş gibi bir çocuğumuz var yinede ödüm kopir. Hele bu herif deki rahatlığa bak. Ondan sonra da gelin bana yardım edin. Tamam da o zaman avukat çocukları yapma eleyse. Madem ki durumun kötü. Ben bunları dedim mi şimdi kötü mü oldum.

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    bı ıletısım numarası yazsaydınız barı nasıl ulasalım

  • Muhammed Ahyar 01 Ocak 1970 02:00

    Ailenin iletişim adresi nedir