Sağlık Haber Girişi : 16 Mart 2016 20:00

Erzurum'da Berrin Göktuğ Kadıoğlu Yılın Başhekimi seçildi

Erzurum'da Berrin Göktuğ Kadıoğlu Yılın Başhekimi seçildi
Erzurum'da yılın Başhekimi olarak Nene Hatun Kadın Doğum Hastanesi Başhekimi ve Yöneticisi Opr. Dr. Berrin Göktuğ Kadıoğlu seçildi.
Erzurumajans-Erzurum'da yılın Başhekimi olarak Nene Hatun Kadın Doğum Hastanesi Başhekimi ve Yöneticisi Opr. Dr. Berrin Göktuğ Kadıoğlu seçildi.

Erzurum'da 2016 yılının en başarılı Başhekimi seçilen Opr. Dr. Berrin Göktuğ Kadıoğlu'na Nene Hatun Kadın Doğum Hastanesinde düzenlenen törenle teşekkür belgesi verildi. Teşekkür belgesini veren Opr. Dr. Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mahmut Uçar, Opr. Dr. Berrin Göktuğ Kadıoğlu'nu başarısından dolayı kutladı. 

BERRİN GÖKTUĞ KADIOĞLU KİMDİR?

Erzurum doğumlu olan Berrin Göktuğ Kadıoğlu ilk ve orta dereceli okulları Erzurum'da okudu. 1991 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 1998 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalında ihtisas yaptı. Ardından Erzurum Numune Hastanesinde göreve başladı. 2002 yılında Nenehatun Kadın Doğum Hastanesinde görev yapmaya başlayan Kadıoğlu,  2014 yılında aynı hastanenin Başhekimi oldu. Halen başhekimlik görevini yürüten Kadıoğlu evli ve 2 çocuk annesidir.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.