Erzurum Haber Girişi : 11 Kasım 2016 17:15

Erzurum'da döner bıçaklı-sopalı kavga

Erzurum'da döner bıçaklı-sopalı kavga
Erzurum'da iki grup arasında nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan kavgada kan aktı.
Erzurumajans-Erzurum'da iki grup arasında nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan kavgada kan aktı. 

Bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada, 2 kişi yaralandı. Akşam saatlerinde Vani efendi mahallesinde Palan doğalgazın arka kısmındaki alanda iki grup arasında, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan tartışma, kısa sürede bıçaklı ve sopalı kavgaya dönüştü. Kavga Palan doğalgaz önündeki caddede devam etti. Döner bıçakları ve sopaların havada uçuştuğu kavgada, 2 kişi yaralandı. Olay yerine gelen Polislerin güçlükle önleyebildiği kavga sonrası, bıçak ve sopalarla yaralanan iki kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kavga nedeniyle cadde bir süreliğine trafiğe kapandı, meraklı vatandaşlar alanda toplandı. Şehrdin göbeğinde ellerinde döner bıçakları ve sopalarla korka salan kişiler, Polis tarafından güçlükle gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.



Radarhaber
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • tilki andre 01 Ocak 1970 02:00

    erzurum tam ğışto yeri

  • Adam olun adem olun 01 Ocak 1970 02:00

    Erzincan kapı ve vani efendi mahallesinin biran önce kentesel dönüşümün bitirlmesi gerekir.İpsiz sapsız kültürsüz kişilerin uğrak yeri.

  • DUYARLI BİR TAKİPÇİ 01 Ocak 1970 02:00

    Şehrdin değil şehrin olacak.