Erzurum Haber Girişi : 31 Ocak 2017 18:02

Erzurum'da FETÖ'nün yurt abileri ve ablalarına şafak baskını

Erzurum'da FETÖ'nün yurt abileri ve ablalarına şafak baskını
Erzurum merkezli 8 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PYD) yönelik düzenlenen operasyonda yurt abileri ve ablaları oldukları belirtilen 8 zanlı yakalandı 6 zanlının da yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Erzurumajans-Erzurum merkezli 8 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PYD) yönelik düzenlenen operasyonda yurt abileri ve ablaları oldukları belirtilen 8 zanlı yakalandı 6 zanlının da yakalanması için çalışmalar sürüyor. 

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekiplerince FETÖ/PYD soruşturması kapsamında bugün sabah saatlerinde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. 

Erzurum merkezli Samsun, Bingöl, Çorum, Van, Şanlıurfa, Trabzon ve İstanbul illerinde yürütülen çalışmada FETÖ'nün kapatılan yurtlarında yurt ağabey ve ablalığı yapıp, Bylock kullanıcısı oldukları tespit edilen 8 zanlı yakalandı. 6 zanlının da yakalama kararı bulunduğu ve çalışmaların sürdüğü belirtildi.

(İHA)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.