Erzurum Haber Girişi : 12 Ağustos 2015 20:40

Erzurum'da inşaat işçilerinin taşlı, sopalı, tüfekli 'harf' kavgası

Erzurum'da inşaat işçilerinin taşlı, sopalı, tüfekli 'harf' kavgası
Erzurum'da bir inşaatta işçiler arasında duvcara yazılan harfler yüzünden tüfekli kavga çıktı. 2 işçi yaralandı...
 Erzurumajans-Erzurum'da bir inşaatta işçiler arasında taşlı, sopalı, tüfekli kavga çıktı. Duvara yazılan "harfler" yüzünden çıktığı ileri sürülen kavgada 2 işçi yaralandı.

Olay, bugün saat 18.00 sıralarında Erzurum'un Yakutiye ilçesi Kurtderesi semtinde bulunan bir inşaatta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir işçi inşaatın en üst katının duvarına kendi isminin kısaltması olan harfleri büyükçe yazdı.

Yazılan 'NMT' harflerinin siyasi olarak algılanması üzerine işçiler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu iki işçi grubu birbirlerine taş, sopa ve tüfekle saldırdılar. Kavgada iki işçi yaralanırken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Kavgaya bir süre sonra mahalle sakinlerinin de müdahil olmaları üzerine gerginlik yaşandı. Polislerin olayın siyasi bir boyutunun olmadığını anlatması üzerine mahalle sakinleri dağıldı. Kavgaya karışan iki grup inşaat işçisi de ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. Olayda kullanılan iki adet tüfek ele geçirildi. Yaşanan kavga olayı cep telefonu kamerasına yansıdı. Olayla ilgili başlatılan tahkikat devam ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vatandas 01 Ocak 1970 02:00

    ben orada oturuyorum hmt nin siyasi bir anlamı yok zaten adam hmt nin yanına hdp yazmak istedigi icin siyasi bir anlam ortaya cikti sonrada 20 isciye 2 kisi saldirdilar

  • Polis 01 Ocak 1970 02:00

    Ben olayı video dan izliyorum Türk Polisi de olay yerinden naklen izliyor. Maşallah olaya en ufak bir müdahalesi yok adamlar birbirini öldürse polis oh ne güzel oldu diyecek