Erzurum Haber Girişi : 02 Ekim 2017 18:30

Erzurum'da kaçak sigara operasyonu... 22 bin 700 paket

Erzurum'da kaçak sigara operasyonu... 22 bin 700 paket
Erzurum'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada bir kargoya ait kamyonette 22 bin 700 paket kaçak sigara ile 37 bin gram tütün ele geçirildi.
Erzurumajans-Erzurum'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada bir kargoya ait kamyonette 22 bin 700 paket kaçak sigara ile 37 bin gram tütün ele geçirildi.

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbarı çalışma sonucu, Van'dan hareket eden bir kargo firmasına ait kamyonda gümrük kaçağı sigara ve tütünün İstanbul'da piyasaya sürüleceği bilgisinin alınması üzerine operasyon düzenlendi. Erzurum İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Köprüköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince saat 00.30 sıralarında tespit edilen kargo firmasına ait kamyona tütün tespit köpeği Hazır'ın tepki vermesi üzerine yapılan aramada, jandarma ekiplerince zulalanmış sigaraların bulunmaması için televizyon kolilerinin içlerine gizlemiş vaziyette, 22 bin 700 paket gümrük kaçağı sigara ile 37 bin gram gümrük kaçağı nargile tütünü ele geçirildi. Şüpheliler adli makamlara sevk edilerek olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.