Spor Haber Girişi : 23 Şubat 2016 18:10

Erzurum'da Kick boks fırtınası

Erzurum'da Kick boks fırtınası
Erzurum'da düzenlenen Kick Boks İl Şampiyonasında 180 sporcu, birinci olmak için kıran kırana maçlar yaptı.
Erzueumajans-Erzurum'da düzenlenen Kick Boks İl Şampiyonasında 180 sporcu, birinci olmak için kıran kırana maçlar yaptı. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kick Boks İl Temsilciliği tarafından düzenlenen il şampiyonası Palandöken İlçesindeki GHSİM Spor Salonu'nda yapıldı. Hafta sonu yapılan teşvik müsabakalarına Erzurum, Ağrı ve Karslı sporcular katılırken, ikinci gün yapılan İl Birinciliği müsabakalarında Erzurumlu kick boksçular il birincisi olup, Türkiye Şampiyonası'na katılma mücadelesi verdi. Nefesleri kesen müsabakaları Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, Büyükşehir Belediyesi Spor Müdürü Muzaffer Şahin ile diğer davetliler de izledi. Kick boks yeni il temsilcisi Rıdvan Özkan, müsabakalara yoğun katılımdan dolayı büyük bir mutluluk yaşarken, başarılı maçlar yöneten hakemlere teşekkür etti. Kıran kırana maçlar yaparak dereceye giren sporculara düzenlenen törenle madalya verildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.