Eğitim Haber Girişi : 03 Mart 2016 17:03

Erzurum'da mavi kartanelerinden kitap okuma etkinliği

Erzurum'da mavi kartanelerinden kitap okuma etkinliği
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün hazırladığıı Mavi Kartaneleri Projesi kapsamında Gazi ve Şair Nefi Ortaokulları öğrencilerinin katılımı ile kitap okuma yarışması düzenlendi.
Erzurumajans-Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün hazırladığıı Mavi Kartaneleri Projesi kapsamında Gazi ve Şair Nefi Ortaokulları öğrencilerinin katılımı ile İl Halk Kütüphanesinde kitap okuma etkinliği yarışması düzenlendi.

Gazi ortaokulundan 35 öğrencinin katılımı ile 15 Eylül 2015 tarihinde başlayan kitap okuma faaliyetinin ardından okuma yarışması düzenlendi. Yapılan bu yarışma ile öğrencilere kitap okuma alışkınlığının kazandırılma, zamanı iyi değerlendirme, okuduğunu anlama, ifade etme, toplum karşısında heyecanı yenme ve öz güvenini artırma gibi becerileri kazanması amaçlanan etkinliğe 15 öğrenci katıldı. 

Yarışmaya katılan öğrenciler kendi seçtikleri kitapları yarışma komisyonu üyeleri karşısında anlattılar. Her öğrenciye 10 üzerinden puan verilerek komisyon tarafından değerlendirme yapıldı. Yarışmada birinci olan Seymen İnan'a MP3, ikinci seçilen Ahmet Şen'e eşofman takımı ve üçüncü seçilen Gülşen Elif Zengin'e yelek hediye edildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.