Erzurum Haber Girişi : 29 Ekim 2017 14:58

Erzurum'da minik yüreklerin Cumhuriyet coşkusu

Erzurum'da minik yüreklerin Cumhuriyet coşkusu
Erzurum'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle minik öğrenciler tarafından düzenlenen Cumhuriyet özel programı büyük beğeni topladı.
Erzurumajans- Erzurum'ün en köklü eğitim kurumlarından Tatbikat İlkokulu öğrencileri tarafından düzenlenen Cumhuriyet özel programında, minik öğrenciler hazırladıkları gösterilerle büyük alkış topladı. Programa öğrencilerin aileleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.



Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Cumhuriyet, Türk bayrağı ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün portresinden oluşan kostümleri ile minik öğrenciler marş, şiir ve halk oyunları gösterileri sergiledi.

Cumhuriyetin 94'üncü yılını kutlamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Okul Müdür Yardımcısı Şerafettin Macit, "Türk milletinin yeniden doğuşunun sembolü olan Cumhuriyet aynı zamanda çağdaşlık, özgürlük ve eşitliğin de simgesidir. Bu sebepledir ki Ata'mızın bizlere hediye ettiği Cumhuriyetimizi yaşatmak ve yüceltmek her Türk vatandaşının en temel görevidir. Bizler de okulumuz öğretmenleri olarak bu görev bilinciyle minik öğrencilerimize rehberlik etmekteyiz" dedi.

İzleyenleri tarafından büyük alkış ve beğeni toplayan gösteriler, Cumhuriyet'in ışığıyla aydınlanmış çağdaş ve güçlü Türkiye temennileriyle sona erdi.





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.