Erzurum Haber Girişi : 31 Temmuz 2017 15:30

Erzurum'da polise bağırdı, caddeyi birbirine kattı

Erzurum'da polise bağırdı, caddeyi birbirine kattı
Erzurum'da 'hacizli yakalamalı' otomobiliyle ters yola giren kadın sürücü trafik ekiplerine yakalanınca ortalığı birbirine kattı.
Erzurumajans-Erzurum'da 'hacizli yakalamalı' otomobiliyle ters yola giren kadın sürücü trafik ekiplerine yakalanınca ortalığı birbirine kattı. Yanındaki arkadaşıyla birlikte araçtan inmek istemeyen ve polise zor anlar yaşatan Kübra G., "Ölürüm de inmem" diye bağırdı.

Polise yakalandı

Olay geçen Cumartesi saat 23.30 sıralarında Yakutiye İlçesi Mumcu Caddesi üzerinde meydana geldi. Kullandığı 06 TM 608 plakalı otomobille ters yola giren Kübra G., karşı yönden gelen trafik ekiplerine yakalandı. Yapılan plaka sorgulamasında aracın 'hacizli yakalamalı' olduğunun anlaşılması üzerine ekip, otomobilin trafiğe çıkamayacağını söyledi.

Yaklaşık bir saat araçtan inmeyen Kübra G., ekiplerle tartıştı. Öfkeli sürücünün tavırlarına rağmen polisin sabrı takdir topladı.

Ekiplerle tartıştı

Bir anda öfkelenen sürücü Kübra G., trafik polisine bağırmaya ve yanındaki kız arkadaşıyla araç içinde çığlık atmaya başladı. Bunun üzerine trafik ekibi telsizle anons ederek takviye ekip gelmesini istedi. Bu sırada olay yerine çağrılan çekiciyi gören Kübra G., "Ölürüm de inmem" diye bağırdı. Elindeki cep telefonuyla sürekli görüşme yapan Kübra G., bir yandan da ekiplerle tartışmaya devam etti.

İki ceza kesildi

Yaklaşık bir saat süren direnişin ardından araçtan inmeyi kabul eden Kübra G. olay yerine gelen bir arkadaşının otomobiline bindi. Yapılan muayenede alkollü olmadığı anlaşılan öfkeli sürücüye hem kural ihlali yapması hem de hacizli yakalamalı araç kullanması nedeniyle ceza kesildi. Bu arada Kübra G.'nin kullandığı otomobil ekipler tarafından didik didik arandı ancak suç unsuruna rastlanmadı.

Onur SAĞSÖZ/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.