Erzurum Haber Girişi : 13 Ağustos 2017 16:15

Erzurum'da tatili piknik yaparak geçiriyorlar

Erzurum'da tatili piknik yaparak geçiriyorlar
Erzurum'da sıcaklıklar mevsim normalleri üzerinde seyrederken, tatile gidemeyen vatandaşlar mesire alanlarına akın ediyor.
Erzurumajans-Erzurum'da sıcaklıklar mevsim normalleri üzerinde seyrederken, tatile gidemeyen vatandaşlar mesire alanlarına akın ediyor. 

Mesire alanlarına gidenler güneşli havanın keyfini deniz ve kum yerine mangal ve semaverle çıkarıyor.

Ekonomik nedenlerden dolayı yazları tatile gidemediklerini söyleyen Hatice Kokar, "Ev hanımıyım. Eşim de emekli. Yazları tatile çıkamıyoruz. Birkaç kez il dışına kızlarımızın yanına gittik. Yazları ev temizliği yapıyorum. Eşimin emekli maaşıyla ancak geçiniyoruz. Yazın böyle eşim çocuklarım ve torunlarla pikniğe geliyoruz. Bizim de tatilimiz bu" dedi.

Aziz Çolak ise, "Memurum. 4 kişilik bir aileyiz. Yazları tatile birkaç yılda ancak gidebiliyoruz. Gidemediğimiz zamanlarda da böyle mesire alanlarında ailecek vakit geçiriyoruz.  Mangal yakıp semaver çayı demleyerek muhabbet ediyoruz. Akşamda evin yolunu tutuyoruz. Erzurum'da ancak bu kadar oluyor" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.