Spor Haber Girişi : 31 Mayıs 2016 19:49

Erzurum'un futbolcu fabrikası

Erzurum'un futbolcu fabrikası
Eski Fenerbahçe Futbol Okulu, Erzurum Palandöken Futbol Okulu adıyla Erzurum ve Doğu gençliğine hizmet veriyor.
Erzurumajans-Eski Fenerbahçe Futbol Okulu, Erzurum Palandöken Futbol Okulu adıyla Erzurum ve Doğu gençliğine hizmet veriyor. 

Geçtiğimiz yenilenen ve Fransız Expert halı saha sistemi ile saha zeminine kavuşan Palandöken Futbol Okulu, yeni yıldızlar yetiştirmek için faaliyetlerini yoğun tempoda sürdürüyor.Yönetim Kurulu Başkanı Naci Büyüksünnetçi, 6 yıl boyunca Fenerbahçe Futbol Okulu olarak hizmet verdikleri tesiste bugüne kadar 2 bin çocuğa futbol eğitimi verdiklerini söyledi. Büyüksünnetçi, "Bu tesiste 400 faal lisansçı futbolcu yetişti. Antrenörlerimiz Alparslan Topçu, Savaş Başçoban ve Fatih Kula yazın hafta içi kış mevsiminde de hafta sonları gençlere futbol eğitimi veriyor. Şu anda 100 dolayında elit çocuk tesisimizde futbol eğitimi almaktadır" diye konuştu.

BB ERZURUMSPOR'A 43 LİSANSLI FUTBOLCU

Palandöken Futbol Okulu Yönetim Kurulu Başkanı Naci Büyüksünnetçi, 9 yıl boyunca Erzurum'un profesyonel futboldaki gurur kaynağı BB Erzurumspor'a 43 lisanslı futbolcu verdiklerinin altını çizerek, Yakutiye ve Palandöken Belediyespor'da da çok sayıda kendi futbol okullarından yetişen sporcuların bulunduğuna işaret ederek, "Bundan sonra da futbolcu yetiştirmeye devam edeceğiz" dedi.

Büyüksünnetçi, Gençlerbirliği, Bucaspor, Manisaspor ve Ankaragücü'ne de futbolcu verdiklerinin altını çizdi.

BB ERZURUMSPOR'UN YENİ KARTALLARI

Palandöken Futbol Okulu Antrenörleri Alparslan Topçu, Savaş Başçoban ve Fatih Kula, bu sezonda yeni isimleri BB Erzurumspor'a kazandırıyor. 2003 doğumlu futbolculardan Batuhan Kinsun, Batuhan Diler, Gökhan Komsöken'in yanı sıra 2004 doğumlu futbolculardan da Alperen Karaca, İbrahim Haktan Nağ, Mert Şahin, Abdulkadir Uzuner, Mustafa Arslan, Enes Çakar ve Göktuğ Alp Orhan 2016-2017 sezonunda BB Erzurumspor'un alt yapısında forma giyecekler. Üç başarılı antrenör tarafından Mavi-beyazlı takıma kazandırılan genç yetenekler, kendilerine güveniyor.

GENÇLİK İÇİN SEFERBERİZ

Yazın etrafı açılarak açık saha özelliğini taşıyan, kışında doğalgazlı radyan sistemi ile kapalı saha haline gelen Erzurum Futbol Okulu'nda gençlere hizmet vermek için mesai harcadıklarını belirten Naci Büyüksünnetçi, "Gayemiz gençliğe hizmet vermek, tesisimize gelen gençleri ve ailelerini mutlu etmek için üzerimize düşen tüm görevleri yerine getiriyoruz. Tesisimizi çağın gereksinimlerine göre yeniledik. 9 yılda 2 bin dolayında çocuğa futbol eğitim vermek çok önemli. Bize bu konuda teknik açıdan destek veren Alparslan, Savaş ve Fatih hocama teşekkür ediyorum. Buraya gelen öğrencileri ve velilerini evlerine mutlu göndermek için seferber olmuş durumdayız. Yas sezonu içinde futbol kayıtlarımızda devam ediyor" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • serhat 01 Ocak 1970 02:00

    sadece sporcu yetiştirmek değil iyi bir insan adam yetiştirmek önemli .bu da mevcut hocalarınızla mümkün değil