Spor Haber Girişi : 03 Ekim 2016 16:53

Erzurum'un gururu oldular...

Erzurum'un gururu oldular...
Nene Hatun Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası Kız Grubu Türkiye Şampiyonası bölge seçmelerinde ikinciliği elde etti.
Erzurumajans-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü (ÇHGM) ve Masa Tenisi Federasyonu işbirliğinde düzenlenen 8. ÇHGM Masa Tenisi Grup seçmelerinde Nene Hatun Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası Kız Grubu Türkiye Şampiyonası bölge seçmelerinde ikinciliği elde etti. 

Nene Hatun Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası Müdür Vekili Nihat Polat, Spor Koordinatörü Recep İtmez, antrenör Gökçe Çevik ve başarılı sporcular Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Şermin Zil'i ziyaret etti.

Zil, sporcu çocukları başarılarından dolayı kutlayarak, çocukların sportif alandaki başarılarının gurur verici olduğunu söyledi.

Çocukların yetenekleri alanında yönlendirildiğini belirten Zil, "Çocuklarımızın sportif faaliyetlerde başarılı çalışmalara imza atması bizleri gururlandırıyor. Amacımız çocuk yuvalarımızda barınan çocuklarımız içerisinden milli sporcular çıkarmak. Çocuk yuvalarımızda barınan çocuklarımız birçok alanda birincilik elde ediyor. Nene Hatun Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvamızı başarılarından dolayı kutluyoruz. Kayseri'de yapılacak finalde başarılarının devamını diliyoruz." dedi.

Nene Hatun Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası Müdür Vekili Nihat Polat ise çocukların başarılarının kendilerini gururlandırdığını belirterek, çocukların geleceği için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Öte yandan, Nene Hatun Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası Kız Grubu'nda bulunan Gamze Öztürk, Melike Karanlıkbulut, Sümbül Özden ve Büşra Altaş'a Amasya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından katılım belgesi verildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.