Medya Haber Girişi : 28 Ağustos 2014 23:00

Erzurumajans'a 'Tekin' konuk

Erzurumajans'a 'Tekin' konuk
Yayın Yönetmenimiz Orhan Bozkurt'un 88.8 frekansından yayın yapan Radyo Ritm'de hazırlayıp sunduğu 'Erzurumajans' programının konuğu Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Salih Tekin oldu.
Erzurumajans-Yayın Yönetmenimiz Orhan Bozkurt'un 88.8 frekansından yayın yapan Radyo Ritm'de hazırlayıp sunduğu 'Erzurumajans' programının konuğu Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Salih Tekin oldu.

Her sabah saat 09.30'da dinleyiciyle buluşan ve ilgiyle takip edilen programda Türkiye ve Erzurum'daki gelişmeler ele alındı. Radyo Ritm Genel Yayın Yönetmeni Mesut Gülrenk'in de eşlik ettiği yayında Orhan Bozkurt'un sorularını cevaplandıran Salih Tekin, Erzurum'un en önemli sorununun 'sevgisizlik' olduğunu söyledi.

Tekin, "Erzurum maalesef yığınla sorunu olan bir şehir. Ancak en önemli sorunu sevgisizlik, samimiyetsizlik. Ne yazık ki insanlar birbirini sevmiyor, seviyormuş gibi yapıyor. Samimi olmadan ve birbirimizi sevmeden sorunların üstesinden gelmemiz mümkün değil" diye konuştu. Günün önemli gelişmeleri ve medyada yer alan haberlerin mercek altına alındığı program ilgiyle dinlendi.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.