Erzurum Haber Girişi : 22 Nisan 2013 13:27

Erzurum'da ''aç kanatlarını Türkiye projesi''

Erzurum'da ''aç kanatlarını Türkiye projesi''
MNG Holding kuruluşunun 10. yıl dönümünde "Aç Kanatlarını Türkiye" projesi kapsamında ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor.
Erzurumajans-MNG Holding kuruluşunun 10. yıl dönümünde "Aç Kanatlarını Türkiye" projesi kapsamında ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor.

Aç Kanatlarını Türkiye' projesiyle Anadolu'yu adım adım dolaşacak olan MNG Kargo TIR'ı Anadolu esnafının, ticaret erbabının ve küçük işletmelerin işlerini büyütmelerini destekleyecek. MNG Kargo tırının şimdiki durağı ise Erzurum oldu. MNG Kargo, 10'uncu kuruluş yılına özel 'Aç Kanatları'nı Türkiye' projesi ile ülkemiz üretimine, ihracatına ve istihdamına katkıda bulunmayı hedefliyor. Şirket, toplumsal sorumluluk projesi kapsamında, her biri alanında uzman bir ekiple, Türkiye'nin 26 ilini gezerek, esnaf, küçük ve orta büyüklükteki işletmelerinin işlerini geliştirmelerini destekleyecek. Uzman ekipler, teşvik destekleri, ürün geliştirme, dış ticaret, markalaşma ve gider tasarrufu ile pazarlara açılma konularında iş dünyasına ücretsiz danışmanlık ve uygulama hizmeti verecek.

MNG Mobil Bilgi Merkezi Destek TIR'ı Sorumlusu Erdal Gemiköz, " Türkiye'nin sektöründe öncü şirketi MNG Kargo, 10'uncu yılına özel olarak geliştirdiği 'Aç Kanatlarını Türkiye' projesiyle ülkemiz üretimini, ihracatını ve istihdamını destekleyen dev bir projeye imza atıyor. 'Aç Kanatlarını Türkiye' projesi kapsamında, her biri alanında uzman bir ekip, MNG Kargo TIR'ı eşliğinde Anadolu'nun 26 ilini gezecek ve her ilin sanayi, ticaret, küçük-orta işletme ve esnafının işlerini geliştirmelerine yeni açılımlar sunan bilgilendirme toplantıları ile ücretsiz danışmanlık hizmeti verilecek. İlki İzmit'te gerçekleştirilen Aç Kanatları'nı Türkiye projesi kapsamında, Haziran ayı sonuna kadar devam edecek 82 günlük etkinlikler dönemde, 5 bin 950 km. yol kat edilerek, 26 ilin iş dünyası temsilcilerine ulaşılacak. Anadolu iş dünyasına ücretsiz danışmanlık verilecek Anadolu turu kapsamında yer alan uzman ekip, teşvik destekleri, ürün geliştirme, dış ticaret, markalaşma ve gider tasarrufu ile pazara açılma konularında iş dünyasına ücretsiz danışmanlık hizmetleri verecek. Sınai Haklar Uzmanı, Dış Ticaret Uzmanı, Avrupa Birliği Bakanlığı,Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB), Türk Standardları Enstitüsü (TSE) ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TIM) uzmanları ile sivil toplum kuruluşu temsilcisi, bilgilendirme malzemeleri ile donatılmış MNG Kargo TIR'ında, firmalara ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek ekipte yer alacak. Her ilin üretim dinamiklerine ve iş dünyasının ihtiyaç duyduğu konulara göre en son güncel bilgilerin paylaşılacağı Anadolu turunda, ücretsiz danışmanlık hizmetiyle birlikte, oluşturulan Danışmanlık Havuzu'nda yer alan özel ve kamu sektörü kuruluşlarından isteyenler, bizzat destek alacaklar." şeklinde konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.