Kültür-Sanat Haber Girişi : 13 Haziran 2013 13:53

Erzurum'da Aliravi anasınıfı sergisi açıldı

Erzurum'da Aliravi anasınıfı sergisi açıldı
Erzurum İl Halk Kütüphanesi binasında Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Aliravi İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri yılsonu şenlikleri ve sergisi açıldı.
Erzurumajans-Erzurum İl Halk Kütüphanesi binasında Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Aliravi İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri yılsonu şenlikleri ve sergisi açıldı.

Programa İl Kültür ve Turizm Müdürü Fikret Öztürk, Erzurum İl Halk Kütüphanesi Müdürü Müthat Kotan, Aliravi İlköğretim Okulu Müdürü Turgut Bilgin, veliler ve öğrenciler katıldı.

Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürü Fikret Öztürk konuşmasında, "Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak bir faaliyeti olan ve Türkiye'de bir ilk olarak gerçekleştirilen bu proje UNİCEF'in okul öncesi eğitim güçlendirme kapsamında geliştirildi. Projenin temel amacı dezavantajlı çocukların okul öncesi eğitimine destek vermek. Çocukların küçük yaşta kütüphane ile okulu birlikte algılamalarını sağlayabilmelerinin yanı sıra ailelerinde kütüphanelerle kaynaşmalarını sağlayabilmek temel hedeflerdendir. bu çalışmaları yapan minik öğrencilerimize başarılar diler bütün velilerimize de yeni öğretim yılında birlikte çalışmak üzere davet ediyorum." şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.