İlçeler Haber Girişi : 17 Kasım 2011 11:36

Erzurum`da baz istasyonlu minare

Erzurum`da baz istasyonlu minare
Erzurum’da Yukarı Köşk Mahallesi’nde bulunan Muhammed Selami Camii minaresine kurulan GSM baz istasyonları mahalle sakini ve cemaatin tepkisini topluyor.
Erzurum Ajans-Erzurum’da Yukarı Köşk Mahallesi’nde bulunan Muhammed Selami Camii minaresine kurulan GSM baz istasyonları mahalle sakini ve cemaatin tepkisini topluyor.
Yukarı Köşk Mahallesi’nde yeni yapılan İl Müftülüğü Binasının yanında yer alan Muhammed Selami Camii’nin minaresinde bulunan baz istasyonları vatandaşlardan tepki topluyor. Baz istasyonlarının kapladığı minare neredeyse görülmez bir hale gelirken vatandaşlar kaldırılmasını istiyor.

Mahalle sakinleri, “Bu istasyonlar camimizin minaresini neredeyse bir kılıf gibi kaplamış durumda. Baz istasyonlarının sağlığa zararlı olduğunu tüm bilim adamları söylüyor. Şuan için fiziki bir zararı olmadığı görülse de mahallelinin ve cemaatin psikolojisini bozuyor.” dediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.