Siyaset Haber Girişi : 06 Mart 2014 17:16

Erzurum'da BBP seçim aracına bıçaklı saldırı

Erzurum'da BBP seçim aracına bıçaklı saldırı
Büyük Birlik Partisi (BBP) Erzurum Palandöken Belediye Başkan Adayı Dursun Ali Akkoç'un seçim aracının lastikleri bıçakla kesilerek saldırıya uğradı.
Erzurumajans-Büyük Birlik Partisi (BBP) Erzurum Palandöken Belediye Başkan Adayı Dursun Ali Akkoç'un seçim aracının lastikleri bıçakla kesilerek saldırıya uğradı.

Erzurum'da seçim çalışmalarına devam eden BBP Erzurum Palandöken Belediye Başkan Adayı Dursun Ali Akkoç'un seçim kimliği henüz belirlenmeyen kişiler tarafından Mahallebaşı'nda saldırıya uğradı. Olay karşısında şaşkına dönen belediye başkan adayı saldırıyı kınayarak, olayı gerçekleştirilenlerin bir an önce bulunmasını istedi. Akkoç, "Sabahleyin kardeşim aracımı park etti. Aradan yarım saat geçmeden otomobilimin ön ve arka lastiklerinin patladığını gördüm. Bunu yapanların, herhalde ruhsal anlamda sağlıksız bir kişi olsa gerek. Normal bir insanın yapması mümkün değil. Büyük Birlik Partisi olarak Palandöken ilçesinde çok güçlü partiyiz. Biz ayrım yapmıyoruz. Bunu yapanlar bize gözdağı vermeye çalışıyorlar. Kimseden korkumuz yok. Bu saldırıyı yapanlara diyoruz ki. Değil tekerlerimizi kesmek gırtlağımızı da kesmeye çalışsanız bizi davamızdan döndüremeyeceksiniz. Gırtlağımızı da kesmeye çalışsanız belediyeyi alacak olan inancımızın önüne geçemeyeceksiniz. Adalete güveniyoruz. Bu olayı yapanların en kısa zamanda cezalandıracağına inanıyoruz. " dedi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.