Bölge Haber Girişi : 12 Şubat 2011 00:42

Erzurum'da cinayet!..

Erzurum'da cinayet!..
Erzurum'da önceki gece saatlerinde evinde bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Recep İnan ile katil zanlısı olarak gözaltına alınan K. Ö'nün Hakkarili oldukları öğrenildi.

Erzurum Ajans-Erzurum’da önceki gece saatlerinde evinde bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Recep İnan ile katil zanlısı olarak gözaltına alınan K. Ö’nün Hakkarili oldukları öğrenildi.

Yakutiye ilçesi Muratpaşa Mahallesi’nde önceki gün gece saat 23. 30 sıralarında meydana gelen olayda Emniyet Müdürlüğü’nde Teknisyen Yardımcısı olarak çalışan Recep İnan, evine gelen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırının ardından zanlı kaçarken İnan, ailesinin çağırdığı ambulansla Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. İnan, acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen araştırma sonucu İnan’ı bıçakla yaralayan K.Ö’nün ailece tanındığı ortaya çıktı. Görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda soruşturmayı genişleten polis, Ağrı’ya kaçmaya çalışan K.Ö’yü yakalayarak, gözaltına aldı.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesinde K. Ö’nün sorgusu devam ederken hayatını kaybeden Recep İnan’ın ve kati zanlısı olarak gözaltında bulunan K. Ö’nün, Hakkari nüfusuna kayıtlı oldukları öğrenildi.

İki şahsın Hakkari’den birbirlerini tanıdıkları belirtilirken cinayetin sebebi hakkında soruşturma devam ediyor.

Öte yandan evli ve 4 çocuk babası olan Recep İnan’ın cesedi bugün sabah saatlerinde defnedilmek üzere memleketi Hakkari’ye gönderildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.