Erzurum Haber Girişi : 30 Mayıs 2014 13:15

Erzurum'da din görevlileri arası ezan yarışması

Erzurum'da din görevlileri arası ezan yarışması
Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Erzurum genelinde görev yapmakta olan din görevlileri arasında "Ezanı" güzel okuma yarışması yapıldı.
Erzurumajans-Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Erzurum genelinde görev yapmakta olan din görevlileri arasında "Ezanı" güzel okuma yarışması yapıldı.

Lalapaşa Camiinde yapılan yarışmaya, ilçelerinde dereceye giren 11 din görevlisi katıldı. Komisyon Başkanlığını İl Müftüsü Hasan Çınar'ın yapmış olduğu yarışma sonunda, birinciliği Yakutiye İlçe Müftülüğü Lalapaşa Camii Müezzin Kayyımı Yasin Çeriğ, ikinciliği Palandöken İlçe Müftülüğünde görevli Fakirullah Kaçar, üçüncülüğü ise Oltu Müftülüğünde görevli Ahmet Akçay elde etti.

Yarışmada birinci olan Yasin Çeriğ, Kars'ta yapılacak olan bölge birinciliği için Erzurum adına yarışacak. Yarışma sonunda katılımcılara Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve İl Müftülüğü tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.