Erzurum Haber Girişi : 07 Ocak 2012 18:24

Erzurum'da güzellik merkezi açıldı

Erzurum'da güzellik merkezi açıldı
Erzurum Buhara Hastanesinde yapılan güzellik merkezi açılışı büyük ilgi gördü.
ErzurumAjans-Erzurum Buhara Hastanesinde yapılan güzellik merkezi açılışı büyük ilgi gördü. Güzellik Merkezi açılışında birçok kişi kapılarını açan güzellik merkezinde ilk bakımlarını yaptırdı.

Erzurum Buhara hastanesi bünyesinde kurulan güzellik merkezi düzenlene törenle açıldı. Merkezin açılış törenine Vali Yardımcısı Ömer Hilmi Yamlı, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılış öncesinde bir konuşma yapan Buhara Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Serdar Kömeç Erzurum’da ilk defa bu kadar kapsamlı bir güzellik merkezinin yapıldığını dile getirerek tüm güzellik tedavilerinin artık Erzurum’da da uygulanabildiğini söyledi.
Konuşmaların ardından merkezin açılış kurdelesi Vali Yardımcısı Ömer Hilme Yamlı, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ve Buhara Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Serdar Kömeç tarafından kesildi.
Açılışın yapılmasının ardından güzellik merkezini gezen konuklar uygulanan tedavi yöntemleri hakkında da bilgiler aldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.