Erzurum Haber Girişi : 07 Nisan 2012 13:30

Erzurum'da hırsızlık operasyonu

Erzurum'da hırsızlık operasyonu
Erzurum’da bir gecede iki eve giren hırsızlık şebekesi, 12 bin TL değerindeki ziynet eşyasını kuyumcuya satarken suçüstü yakalandı.
Erzurum Ajans-Cem Bakırcı'nın haberi- Erzurum polisi, iki ayrı eve giren üç kişilik hırsızlık çetesini 48 saat içerisinde yakaladı. Girdikleri evlerden çaldıkları 12 bin TL’lik ziynet eşyasını kuyumcuda bozdurmaya götüren biri bayan üç kişilik hırsızlık çetesi kıskıvrak yakalandı. Bir anda polisi karşısında gören hırsızlık zanlılarının adeta dili tutuldu. ‘nitelikli hırsızlık’ suçundan Sulh Ceza Mahkemesi’ne çıkarılan A.D.,A.B. ve F.K. ilk sorgularının ardından tutuklanarak Erzurum E Tipi Cezaevine kondu.

ÖNCE ZİLİ ÇALDI, SONRA PENÇEREDEN İÇERİ GİRDİLER

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Dadaşkent semtinde Y.S. ve L.P.’ye ait iki ayrı eve pencereden giren biri bayan üç hırsız önce kapı zilini çaldı. Bir süre sonra kapının açılmaması üzerine bahçedeki pencereden içeri girerek iki ayrı evdeki 12 Bin TL’lik ziynet eşyası altın, gümüş ile takı setlerini aldılar.

FİZİKİ TAKİP SONUCU KISKIVRAK YAKALANDILAR

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, teknik ve fiziki takiple çete üyeleri A.D.,A.B. ve F.K.’yi Taşmağazalar semtinde bir kuyumcuya girdiklerini belirledi. Polis, çaldıkları ziynet eşyalarını kuyumcuyu pazarlayan zanlıları suçüstü yakaladı.

‘NİTELİKLİ HIRSIZLIK’ SUÇUNDAN TUTUKLANDILAR

Kuyumcuda özaltına alınan ve işledikleri hırsızlık suçunu itiraf eden çetenin lideri A.D.,”İşsizlik yüzünden hırsızlık yaptık. Pişmanlık duyuyorum” dedi. Cumhuriyet Savcısı’nın tutuklama talebi ile Sulh Ceza Mahkemesi’ne çıkarılan A.D.,A.B. ve F.K. ilk sorgularının ardından tutuklanarak Erzurum E Tipi Cezaevine kondu. (Palandöken)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.