Erzurum Haber Girişi : 28 Ekim 2011 12:40

Erzurum`da hüzünlü Cumhuriyet töreni!..

Erzurum`da hüzünlü Cumhuriyet töreni!..
Cumhuriyetin 88. yıl dönümü etkinlikleri deprem nedeniyle iptal edilirken, Havuzbaşı’ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen çelenk töreni hüzünlüydü.

Erzurum Ajans-Cumhuriyetin 88. yıl dönümü etkinlikleri Van’da meydana gelen deprem nedeniyle iptal edilirken, bugün Havuzbaşı’ndaki Atatürk Anıtı önünde çelenk töreni gerçekleştirildi.

 

Programa Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, 9.Kolordu Komutanı Korgeneral H.Kenan Hüsnüoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Havuzbaşında yapılan törende Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Van’da meydana gelen depremde hayatını kaybeden 500’ü aşkın vatandaş için saygı duruşu yapıladı. Saygı duruşunun gerçekleşmesinin ardından yapılan açıklama ile Van’da gerçekleşen deprem nedeni ile cumhuriyet bayramı kutlamalarında bir çok programın iptal edildiği bildirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.