Bölge Haber Girişi : 20 Temmuz 2011 14:11

Erzurum'da inci dönemi başlıyor!..

Erzurum'da inci dönemi başlıyor!..
Türkiye'nin en köklü ayakkabı markalarından İnci Deri, Erzurum'da açılan yeni mağazasıyla Erzurumlulara rahatlık ve modayı bir arada sunuyor.

Erzurum Ajans-Türkiye’nin en köklü ayakkabı markalarından İnci Deri, Erzurum’da açılan yeni mağazasıyla Erzurumlulara rahatlık ve modayı bir arada sunuyor.

Moda tutkunlarından klasik parçalardan ödün vermeyenlere, günlük hayatında rahatça kullanacağı bir model arayanlardan en özel gününde şıklığını tamamlayacak bir tasarım hayal edenlere; her zevke, her duruma hitap eden koleksiyonuyla 1917’den beri vazgeçilmez adresiniz İnci, Erzurum AVM’de açılan yeni mağazasında sizleri bekliyor.

Artık Erzurumlular da ayakkabılarını İnci’nin zengin modelleri arasından seçerken, İnci Deri’nin benzersiz müşteri memnuniyeti ilkeleri ile, mağazadaki alışveriş deneyiminden satış sonrası desteğine, her aşamada ayrıcalığın keyfini sürecekler. Üstelik İnci, müşterilerinden gelen talep doğrultusunda belli modellerde ürettiği 35 ve 41 numara ayakkabılarıyla, dilediği modelde numara bulmakta zorlanan kadınların da yüzlerini güldürüyor.

Yavuz Sultan Selim Bulvarı No: 43 Erzurum AVM Zemin Kat No:63’te bulunan yepyeni mağazasıyla, Erzurum’da İnci dönemi başlıyor.

İNCİ DERİ HAKKINDA

Faaliyet tarihi 1917 yılına dayanan İnci, 1947 yılındaki kuruluşundan bu yana, perakende sektöründe deri ve ayakkabı alanlarında faaliyetini sürdürüyor. Bugün bünyesinde bulunan 11 bin metrekarelik modern üretim tesisi ile doğrudan mal alıp sattığı 50’nin üzerinde ayakkabı tedarikçisi, deri ve diğer hammadde tedarikçilerine, Türkiye’de 33 mağazanın yanı sıra 56 bayi, 20 farklı YKM ve 7 farklı Boyner mağazasında olmak üzere toplamda 116 satış noktasına bulunmaktadır. Yurt dışında bulunan 6 mağazasının yanı sıra, başta İtalya olmak üzere 37’nin üzerinde ülkeye ihracatı ile geniş bir tedarik ve satış ağına sahip olan İnci, şu anda kendi ihracat markası olan Attimo ile dünyanın en ünlü zincir mağazaların içinde yer alıyor. Türkiye ayakkabı sektörü için dönüm noktası sayılabilecek başarılara imza atan İnci’nin kaliteyi her zaman ön planda tutan koleksiyonları rahatı ve konforu ön plana çıkaran tasarımlardan, dünya trendlerine paralel tasarımlara kadar, her zevke hitap eden parçalar içeriyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.