Bölge Haber Girişi : 05 Kasım 2009 01:06

Erzurum'da kaçırılan öğrenciden haber yok!..

Erzurum'da kaçırılan öğrenciden haber yok!..
Erzurum'da dün kimliği belirsiz bir kişi tarafından okula giderken kaçırılan ilköğretim okulu öğrencisi Musa Kang'ın babası Necmettin Kang, Vali Yardımcısı Ahmet Karatepe'den oğlunun bulunması için yardım istedi.

Erzurum Ajans-Erzurum'da dün kimliği belirsiz bir kişi tarafından okula giderken kaçırılan ilköğretim okulu öğrencisi Musa Kang'ın babası Necmettin Kang, Vali Yardımcısı Ahmet Karatepe'den oğlunun bulunması için yardım istedi.

Ömer Duygun İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Musa Kang (13) okula giderken kayıplara karıştı. Son olarak Musa Kang'ı sınıf arkadaşları Habib Baba semtinde yanında orta boylu başında kapşonlu ve elinde tesbihli bir genç tarafından gözyaşları içerisinde götürülürken gördü. İki ayrı işyerine ait güvenlik kameraları tarafından da Kang'ın kaçırıldığının tespit edilmesi üzerine güvenlik birimleri alarma geçirildi. 36 saatten bu yana oğlundan haber alamayan işçi emeklisi baba Necmettin Kang, yakınları ve akrabalarıyla birlikte Vali Sebahattin Öztürk ile görüşmek üzere Valilik binasına gitti. Özel Kalem Müdürü, Vali Öztürk'ün makamında kurum amirleriyle toplantıda olduğunu belirterek baba Kang'ı Emniyet Müdürlüğü'nden sorumlu Vali yardımcısı Ahmet Karatepe'ye yönlendirdi. Vali Yardımcısı Karatepe ile basına kapalı olarak görüşen gözü yaşlı baba Kang, oğlunun hayatından endişe ettiğini belirterek, çocuğunun bir an önce bulunmasını istedi. Kang, daha sonra yakınları ve arkadaşlarıyla birlikte çocuğunu bulmak kendi çabalarıyla şehirde aramalara başladı.

Kayseri'nin Talas ilçesinde Ramazan Bayramı'nda kaybolan ve kendilerinden bir daha haber alınamayan üç çocuğun akibeti, Kang ailesini de korkutuyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.