Bölge Haber Girişi : 02 Ocak 2011 00:18

Erzurum'da kar, İstanbul'da Hadise!..

Erzurum'da kar, İstanbul'da Hadise!..
Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü düzenlediği halk konserleriyle birbirinden ünlü sanatçıları vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Bu isimlerden biri olan ve adını Eurovision Şarkı Yarışması'yla tüm dünyaya duyuran Hadise, İstanbul Cadde Bostan Sahil

Erzurum Ajans-Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü düzenlediği halk konserleriyle birbirinden ünlü sanatçıları vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Bu isimlerden biri olan ve adını Eurovision Şarkı Yarışması’yla tüm dünyaya duyuran Hadise, İstanbul Cadde Bostan Sahili’nde İstanbullularla bir araya geldi. 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nın Açılış Töreni’nde de sahne alacak olan Hadise, soğuk havaya rağmen birbirinden hareketli parçaları ve sahne performansıyla sahili dolduran binlerce İstanbulluyu ısıtmayı başardı.

YENİ YILA ‘HADİSE’YLE GİRDİLER

Konser alanını saatler öncesinden dolduran İstanbullular, Hadise’nin dans ve müzik performansıyla dolu dolu iki saat yaşadı. Saatler 23.59’u gösterdiğinde Hadise’nin yeni yıl dilekleriyle 2011’e coşkuyla giren İstanbullular, tezahüratlarıyla 27 Ocak’ta Erzurum’da düzenlenecek Kış Oyunları’nın başarılı geçmesi temennisinde bulundu. Coşkunun doruğa çıktığı o saatlerde, 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nın düzenleneceği Erzurum, uzun zamandır beklenen kar yağışı altında yeni bir yıla merhaba dedi. Konser bitiminde Erzurum 2011 Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz’a teşekkür eden Hadise, “Bu güzel ortamda sizlerle buluşmamı sağlayan Erzurum 2011 Koordinatörü Sayın Bekir Korkmaz ve ekibine teşekkür ediyorum. Erzurum’da büyük emek ve özveriyle hazırlanılan devasa bir organizasyon gerçekleştirilecek. Anadolu’nun Zirvesi Erzurum’a tüm İstanbul’u, tüm Türkiye’yi davet ediyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.