Erzurum Haber Girişi : 25 Haziran 2014 15:48

Erzurum'da kültürel gençlik çalıştayı düzenlendi

Erzurum'da kültürel gençlik çalıştayı düzenlendi
Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla "Büyüyen Türkiye Yolunda Erzurum Kültürel Gençlik Çalıştayı" düzenlendi.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla "Büyüyen Türkiye Yolunda Erzurum Kültürel Gençlik Çalıştayı" düzenlendi.

Erzurum Hizmetiçi Eğitim Enstitüsünde, farklı illerden gelen öğrencilerin katıldığı çalıştayda, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan birer açılış konuşması yaptılar.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, gençlerimizin ümitsiz olmaması gerektiğini, kendilerine güvenmelerini, gençliğin değerlerimize sahip çıkmalarını, el ele gönül gönüle vererek her zorluğun aşılacağını belirterek, bu tür organizasyonlara belediye olarak her daim destek vereceklerini ifade etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan'da, gençlerin kendilerinin değerli olduğunu bilmelerini, hayata dair mutlaka bir- B- planlarının olması gerektiğini, çünkü hayatta beklenmedik sürprizler olacağını, sanat, spor, müzik ve benzeri dallarla mutlaka ilgilenmeleri gerektiğini ifade etti.

Arslan, bu ülkenin son yıllarda çok büyüdüğünü, hızlı bir şekilde yol kat ettiğini ama bunun daha da ileriye götürmek için kat etmemiz gereken yolun olduğunu, bunu da gençlerin başaracağını dile getirdi.

Toplantıda Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Coğrafya Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Alperen Kayserili ise Erzurum Şehrinin Kültürel Coğrafyası hakkında bir sunum yaptı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.