Bölge Haber Girişi : 02 Ocak 2010 01:38

Erzurum'da kuyumcu soygunu!..

Erzurum'da kuyumcu soygunu!..
Kevelciler Mahallesi'ndeki bir kuyumcu, akıl almaz bir şekilde soyuldu. Duvarı delip, içeri giren soyguncular, kuyumcuyu tam takır edip, kayıplara karıştı.

Erzurum Ajans- Kevelciler Mahallesi'nde polisi bile şaşkına çeviren bir hırsızlık olayı yaşandı. Gece geç saatlerde Yücel Kuyumcusu'na gelen hırsızlar kepenkleri kıramayınca ellerindeki aletlerle duvarı deldi. Açtıkları küçük delikten içeri giren hırsızlar kuyumcu dükkanının içini boşalttı. Sabah dükkanı açınca büyük bir şok yaşayan kuyumcu Yücel Kelkil, "Dükkanı boş görünce gözlerime inanamadım. her şeyi alarak kayıplara karışmışlar. 50 bin lira değerinde gümüş ve altın seti vardı. Hepsini almışlar” dedi.

50 BİN TL DEĞERİNDE

AKILLARA durgunluk veren soygunun altına imza atan hırsızlar, kuyumcu dükkanında bulunan yaklaşık 50 bin TL değerindeki altın ve gümüş takıları alarak kayıplara karıştılar. Daha önce böyle bir hırsızlık olayı ile karşılaşmadıklarını belirten kuyumcu Kelkil, " Kevelciler Mahallesi'nde bugüne kadar hırsızlık olayı olmadı. Çok sakin bir mahalle. Bizde olayın şokunu yaşıyoruz. Dükkanın kepenkleri kapalı olduğu için boş araziye bakan arka tarafına geçerek duvarı delmişler” diye konuştu.(Levent AKPINAR/Palandöken)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.