Erzurum Haber Girişi : 07 Aralık 2011 14:40

Erzurum`da organize hırsızlık

Erzurum`da organize hırsızlık
Erzurum’da bir vatandaşı takip ederek bankadan çektiği 40 bin TL’yi otomobilinden çalan iki hırsızlık şüpheli kayıplara karıştı.
Erzurum Ajans-Erzurum’da bir vatandaşı takip ederek bankadan çektiği 40 bin TL’yi otomobilinden çalan iki hırsızlık şüpheli kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Erzurum’un Gürcükapı semtinde dün saat 16. 20 sıralarında meydana gelen olayda M. K., isimli vatandaş bankadan 40 bin TL para çekti. Daha sonra otomobiline binen M. K., bu sırada bankadan çektiği 40 bin TL’yi hırsızlara çarptırdı.
M. K., polise verdiği ifadede organize hırsızlığı şöyle anlattı:

“Bankadan para çekti. Otomobilime bindim. Bu sırada dikiz aynasından baktığımda otomobilin arkasında çömelmiş halde bir kişiyi gördüm. Bu esnada bir kişi otomobilin lastiğinin patlak olduğunu söyledi. Otomobilden inip lastiği kontrol ettim. Daha sonra otomobilde bulunan poşet içerisindeki 40 bin TL’nin çalındığını fark ettim. Şahıslar kaçarak uzaklaştı”
O
lay sonrası polis hırsızların yakalanması için çalışma başlattı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.