Erzurum Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Erzurum`da şehit cenazesi öncesi gerginlik

Erzurum`da şehit cenazesi öncesi gerginlik
Erzurum`da şehit cenazesi için cami avlusunda toplanan binlerce Erzurumlu, Kürt kökenli nüfusun yoğun olduğu Mahallebaşı semtine yürümek isteyince gerginlik yaşandı.

Erzurum Ajans-Erzurum`da şehit cenazesi için cami avlusunda toplanan binlerce Erzurumlu, Kürt kökenli nüfusun yoğun olduğu Mahallebaşı semtine yürümek isteyince gerginlik yaşandı.

Erzurumlu şehit Piyade Onbaşı Mesut Kazanç için Lala Paşa Camii`nde tören düzenleneceğinin açıklanmasının ardından şehrin muhtelif semtlerinde toplanan binlerce Erzurumlu, cami avlusunda buluştu. Yaklaşık 10 bin Erzurumlu burada uzun süre terör örgütü aleyhine slogan attı. Daha sonra Mahallebaşı`na doğru yürümek isteyen gruba polis tarafından müdahale edildi. Grupla polis arasında yaşanan arbedede bazı vatandaşlar ezilme tehlikesi yaşadı.

Polis şimdi şehrin geneline dağılan grupların Mahallebaşı bölgesine yürümemesi için tedbirler alıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • mustafa kurt 01 Ocak 1970 02:00

    Artık basalım şu terör yuvasını gücümüz yetmiyor mu * cccc sen galiba pkk lısın canım .BDP pkk değil mi .

  • emo 01 Ocak 1970 02:00

    Aptallıktan öte bişey mahalle başında terörmü var yürüyorlar Mahalle başıuna yürümek yerine ordakiler kardeşimiz olduğunu hatırlatalım ... ben erzurumluyum ve erzurum dışındayım inanın erzurumun kürt kökenli insanları ile diğer illerdekiler arasında çok farkvar bizim kürdümüz bile dadaş hepsine Allah yardım etsin... erzurum dışına çıksında görsünler.. Rabbim erzurumdaki Asıl kardeşliği tüm TÜRKİYEmize örnek göstersin inşallah...

  • ccccc 01 Ocak 1970 02:00

    Ne olsa mahalle başına yürüyorsunuz mahallae başına yürümekle ne çözülecek şehitlerimiz güneydoğudan geliyor mahalle başından değil biraz duyarlı olalım kürt ve pkk ayırmak gerek