Erzurum Haber Girişi : 04 Ağustos 2012 15:30

Erzurum'da usulsüzlük iddiası

Erzurum'da usulsüzlük iddiası
Erzurum'da bir banka şubesinde yapılan usulsüzlük, şikayetle ortaya çıktı. Müşteri parasıyla ticaret yaptığı iddia edilen banka müdürü açığa alındı.

Erzurum Ajans-Erzurum'da  Halk Bankası'nın  Sanayiş Şubesinde yapılan usulsüzlük, şikayetle ortaya çıktı. Müşteri parasıyla ticaret yaptığı iddia edilen banka müdürü açığa alındı. 
  

İddiaya göre, müşterilere ait paraları hesaplarından çeken banka müdürü S.Ç, arsa ticareti yaptı. Yine iddiaya göre usulsüzlüğü örtmek için banka müşterilerine boş dekont imzalatan müdür S.Ç, zarar edince müşterilerinden aldığı parayı ödemede sıkıntı çekti.

 

Bir müşterinin durumu yöneticilere bildirmesi üzerine banka hesapları incelemeye alındı. İlk belirlemelere göre müşteri parasıyla yapılan ticaret hacminin 2 milion TL'ye yakın olduğu ifade edildi.  (İHA)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • m.fatih taşcı 01 Ocak 1970 02:00

    yapılan haber kesınlıkle dogru bır haberdır dıleyen ısteyen ınanmayan kım varsa gıtsın bankadakı mufettıslerle konussun bellıkı akrabalarısınız bu dolanadırıcı mudur ve yandaslarının bende o bankanın en buyuk magdururyum kısı ısmınıde ben vereyım ....... operasyondakı e... kobıde kı i... daha ne olsun beyler nerde banka muduru haa sız soleyın pazartesı gununden berı yokkk sırra kadem bastı suclu olmayan bırısı bekler ve gorurudu ıstersenız sanayıye bır ınınde esnafla konusun magdur varmı yokmu dıeee ...

  • Tuğba&Mustafa BERBER 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum`un iki ayrı haber ajansı, biri 1 milyon lira demiş, diğeri 2 milyon lira. Aradaki fark bile rakamların sağdan soldan uydurma duyum olduğunun göstergesi. `Usulsüzlük ortaya çıktı sözü` ile` iddia edilmesi` bağdaşmıyor, birşey ortaya çıktığı yok, sadece iddia var. Üstelik kaynak belirtilmemiş, ilk belirlemelere göre derken kim belirlemiş, neye göre belirlemiş,hangi kaynaktan bu haberi aldınız belli değil! İddialara dayanarak insanları suçlu konumuna sokamazsınız. Habercilik anlayışınız bu mu? Üstelik boş dekont imzalayacak kadar cahil insanların şikayet etmesi mümkün olmasa gerek. İddia varsa incelenir, sorulur , soruşturulur, sonuçlanana kadar da insanların edebiyle oturması gerekir, bankanın açıklaması yok, buraya iki satır yazmak için yalan dolan duyumları sıralamak hiç etik değil. Bu habere kesinlikle inanmıyoruz. Dikkatinize! Editörün Notu: Sayın Berber; Bu haberin kaynağı İHA (İhlas Haber Ajansı) Abonesi olduğumuz Türkiye'nin bu en önemli haber ajansının servise aldığı haberi bizde noktasına dokunmadan yayınldık. Kaynak belirtmemiş olmamız konusunda eleştirinizde haklısısnız.. Uyarınız için teşekkürler

  • Bilal UYGUR 01 Ocak 1970 02:00

    Öncelikle ilgili kişiyi peşin suçlu gösteren tarzda yapmış olduğunuz haberi beğenmedim.Hatta açıkcası üzüldüm de.Bildiğim kadarıyla konu şuan idari incelemede.Bu inceleme bitmeden insanları peşin suçlu kabul edip topluma da öyle lanse etmeyelim lütfen.Ki ben tanıdığım kadarıyla ilgili arkadaş öyle biri de değil.Ayrıca da kişi ismi vermemişsiniz ama banka adı ve yeri vermişsniz.Bunun kişi adı vermekle çok bir farkı yok diye düşünüyorum.Buna da dikkat edilirse sevinirim.