Bölge Haber Girişi : 18 Haziran 2010 11:47

Erzurum'da uyuşturucu operasyonu!..

Erzurum'da uyuşturucu operasyonu!..
Erzurum'da uyuşturucu tacirlerinin 'zula' tabir edilen gizli yerlerine, yaklaşık 100 polisin ve narkotik köpeği 'Fosfor'un' katılımıyla "Son Durak" isimli bir operasyon düzenlendi.

Erzurum Ajans-Erzurum'da uyuşturucu tacirlerinin 'zula' tabir edilen gizli yerlerine, yaklaşık 100 polisin ve narkotik köpeği 'Fosfor'un' katılımıyla "Son Durak" isimli bir operasyon düzenlendi.
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM), Özel Harekat ve Asayiş Şubesi'nden yaklaşık 100 polisin katılımıyla bugün saat 05.30 sıralarında düzenlenen operasyonda, uyuşturucu tacirlerinin 'zula' olarak kullandığı harabe görünümlü yerlere giren polisler, balyoz ve küreklerle kapıları kırdı. Özel harekat timlerinin yüksek yerlerde güvenlik tedbirleri aldığı ve kuş uçurtmadığı operasyonda, polisler narkotik köpeği "Fosfor" ile birlikte uyuşturucu madde aradı. Şüpheli şahıslar
gözaltına alınırken, çok sayıda esrar ve benzeri uyuşturucu ele geçirildi.
Bazı yerlere uyuşturucu tacirleri tarafından bırakılan saldırgan köpekler ise belediye ekipleri tarafından uyuşturucu iğne atan tüfekle vurularak etkisiz hale getirildi.Yaklaşık 2 saat süren operasyonda polisler gizli yerleri didik didik aradı.
Öte yandan operasyonda zorla fuhuş yaptırılmaya zorlanan bazı kadınların da kurtarıldığı belirtildi.
Operasyon ile ilgili geniş açıklamanın daha sonra Emniyet Müdürlüğü Basın Protokol ve Halkla İlişkiler Şubesi'nce yapılacağı belirtildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.