Kültür-Sanat Haber Girişi : 01 Nisan 2012 15:50

Erzurum'da Yusufeli gecesi

Erzurum'da Yusufeli gecesi
Yusufelililer Derneğince Yıldız Düğün Salonu’nda düzenlenen gecede bir araya gelen Yusufeliler gönüllerince eğlendi.
Erzurum Ajans-Yusufelililer Derneğince Yıldız Düğün Salonu’nda düzenlenen gecede bir araya gelen Yusufeliler gönüllerince eğlendi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Yusufeli konulu bir slayt gösterimi yapıldı. Gecede sahne alan yöresel halkoyunları gösterisi katılımcıları coşturdu. Tulum ve davul eşliğinde saatlerce horon tepen davetliler bar ekibinin gösterisini ayakta alkışladı. Programın Çay TV’den canlı olarak yayınlanması geceye ayrı bir renk kattı. Programın sunuculuğu yapan Nusret Durur, katılımcılarla sohbet etti.
Yusufeliler Sosyal ve Kültürel Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Beyaz, programda yaptığı konuşmada, “Davete katılan bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Derneğimizin bu gecesine maddi ve manevi katkıda bulunan bütün hemşerilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.
Gecede yapılan açık artırmada 7 bin 500 TL vererek Gama İnşaatın sahibi Gökhan Yılmaz, ikinci kez Ağa seçildi.
Geceye Yusufeli Kaymakamı Cumhur Duran, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Erzurum Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Yusufelili siyasi parti başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.